kurdum mütiş bi performans var ama xpressmusic yazısının yanındaki kısayol çalışmıyor onu nasıl düzeltcez
saol dediiklerini aynen yaptım eksiksiz çalışıyor süper olmuş şimdi maxi poweri deniycem karşılaştırcam![]()
![]()

bu cfw yi yükledim fakat c2z aktif edip yeniden başlattığımda telefon kendi kendine tekrar başlatıyo sonra o hata veriyo sorun ne ki acaba birde c5 kilidini yaptım telefonu yeniden başlattım tekrar diğer tuş kilidine döndü
Bu Cfw yi Kullanıyorum Gerçekten Çok Güzel Hızlı Ve Seri Ama Ev Ekranına Hava Durumu Koymak Gibi Bir Şansım Varmı Onu Soracaktım Teşekkürler
bu cfw maxipower den performans açısından çok üstün ama maxi powerinde görselliği dfaha iyi önemli olan iç güzellik speedy ile devampil testi yapan varmı ?

evet tv çıkış sorunu düzeltmek için o modu uygulamadım .Cfwyi kurdum. Çok güzel bi çalışma olmuş. Şu anda gözüme çarpan tek olumsuz şey, power tuşuna basınca giriş ekranına atıyor. Bunu söylemem yanlış anlaşılmasın sadece eleştiri ama olumlu yöndeçalışmandan memnunum güncellemeleri bekliyorum dört gözle
kolay gelsin

Menudeyken kapatmaya basnca ev ekranna mı atyor? Kapatmak icn mi basyorsunuz ?