T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
kurdum mütiş bi performans var ama xpressmusic yazısının yanındaki kısayol çalışmıyor onu nasıl düzeltcez

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kurdum mütiş bi performans var ama xpressmusic yazısının yanındaki kısayol çalışmıyor onu nasıl düzeltcez

ilk sayfadakı yukleme talımatları var ordakılerı yapmadın demekki onları mutlaka yap.telefonu yenıden başlat duzeleır

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
kurduktan sonra karta format atmamıştım ondan olabilirmi?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bak 1. sayfadakileri mutlaka uygula . ÖNce karta sonra telelfonan format atman lazım.

----------Eklendi @ 21:19:54 ---------- Yazıldı @ 21:19:28 ----------

Speedy 1.0 yükleme talimatları önemli !

1.fw yı atmadan önce önce hafıza kartına sonra telefona format atın​

2.fw attıktan sonra ise önce karta sonra telefona format atın​

3. fw ile ilgili performans bilgisini videoda bulabilirsiniz​

4.speedy ve ımages klasörlerini direk hafıza kartının ana dizinine atınız.Çıkan soruları tumüne evet deyin​

5.fw yi attıktan sonra şarjı bıtınce ve telefon kapanınca şaraj koyun.Kapalı bi şekilde şarj edin.Dolunca hemen çekin .Ayrıca telefonu şarj ederken kurcalamayın kapalı kalsın.EN az 4 defa kapalı biçimde şarj edin .Ancak şarj perofmransı oturacaktır.​

6.Fw yi kurduktan sonra autoınstaller ugulamasına girin.Star instal deyin ve bekleiyn.Temalara gelin orda speedy teması var (yani codeshadow) adlı tema yı secin.O cihazı çok daha iyi bi şekilde performasn vermesini saglar +2mb ram artırıyor.Cihaz daha hızlı oluyor .​

7.fw de kişisel ayarlarınızı yaptıktan sonra kapatın açın .Arıdından 1 kez yenide başlatın .​

8. C5 kilidi isteyenler rompatcher dan open4all ve c2z yamasını başlıgıca ata diyip(add auto).C5 tuş kilidi dosyasının içindekileri X plore ile c sürücüsne atsınlar
9. N8 yani kaydrımlaı kilidin rengini degiştirmek isteyenler.Rompatcherdan open 4al ve c2z yamasını başlangıca ata diyip.X pore ile c surucusunun içine atsınlar.(sarı mesela resorce klaösrunu c ye atsın lar)​

8 ve 9. maddelerdeki olayı yapmak için rompatcherdan open4all yaması aktıf olmalıdır .Yoksa c surucusune bişi atamazsınız(8 ve9. maddelerdeki olayı yapmak zorunlu degil.Zaten Biraz ram miktarını etkileyebilir.)​

8. ve 9. maddedekileri isteyen yapabilir.Ama diger dediklerimi sırası ile yapın.Yoksa fw den performans alamassınız .Dediklerimi yapmazsanız çeşitli sorunlardan siz sorumlusunuz​

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
saol dediiklerini aynen yaptım eksiksiz çalışıyor süper olmuş şimdi maxi poweri deniycem karşılaştırcam :D :oke:

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Bu Cfw yi Kullanıyorum Gerçekten Çok Güzel Hızlı Ve Seri Ama Ev Ekranına Hava Durumu Koymak Gibi Bir Şansım Varmı Onu Soracaktım Teşekkürler

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
bu cfw maxipower den performans açısından çok üstün ama maxi powerinde görselliği dfaha iyi önemli olan iç güzellik speedy ile devam :oke: pil testi yapan varmı ?

hasan0692

Üye
bu cfw yi yükledim fakat c2z aktif edip yeniden başlattığımda telefon kendi kendine tekrar başlatıyo sonra o hata veriyo sorun ne ki acaba birde c5 kilidini yaptım telefonu yeniden başlattım tekrar diğer tuş kilidine döndü

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bu cfw yi yükledim fakat c2z aktif edip yeniden başlattığımda telefon kendi kendine tekrar başlatıyo sonra o hata veriyo sorun ne ki acaba birde c5 kilidini yaptım telefonu yeniden başlattım tekrar diğer tuş kilidine döndü

istersen şöyle yap. C2z maker kullan . Ordan al c2z yamasını . İçind olanı sil . Hep c5 kalsın istiyosan .c2z yamasını üzerin gelip seceneklerden add auto yap

----------Eklendi @ 23:15:02 ---------- Yazıldı @ 23:13:43 ----------

Bu Cfw yi Kullanıyorum Gerçekten Çok Güzel Hızlı Ve Seri Ama Ev Ekranına Hava Durumu Koymak Gibi Bir Şansım Varmı Onu Soracaktım Teşekkürler

elbette var ;) çeiştli uygulamar va r onun içim

----------Eklendi @ 23:15:38 ---------- Yazıldı @ 23:15:02 ----------

bu cfw maxipower den performans açısından çok üstün ama maxi powerinde görselliği dfaha iyi önemli olan iç güzellik speedy ile devam :oke: pil testi yapan varmı ?

:spr

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Dostum Bildiğin Varmı Link Versene Kaç Saattir Arıyorum Bir Türlü Bulamadım

LoDoS.

LoDoS.

Üye
Teşekkürler

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:spr

erdi_s

erdi_s

Üye
Cfwyi kurdum. Çok güzel bi çalışma olmuş. Şu anda gözüme çarpan tek olumsuz şey, power tuşuna basınca giriş ekranına atıyor. Bunu söylemem yanlış anlaşılmasın sadece eleştiri ama olumlu yönde :) çalışmandan memnunum güncellemeleri bekliyorum dört gözle :) kolay gelsin

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Menudeyken kapatmaya basnca ev ekranna mı atyor? Kapatmak icn mi basyorsunuz ?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Cfwyi kurdum. Çok güzel bi çalışma olmuş. Şu anda gözüme çarpan tek olumsuz şey, power tuşuna basınca giriş ekranına atıyor. Bunu söylemem yanlış anlaşılmasın sadece eleştiri ama olumlu yönde :) çalışmandan memnunum güncellemeleri bekliyorum dört gözle :) kolay gelsin
evet tv çıkış sorunu düzeltmek için o modu uygulamadım . :)

----------Eklendi @ 00:37:33 ---------- Yazıldı @ 00:36:53 ----------

Menudeyken kapatmaya basnca ev ekranna mı atyor? Kapatmak icn mi basyorsunuz ?

dene bi istersen :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Pc format istyr bı sure deneyemem cfw ;) yazılımsal hata war format atsam bı turlu atmasam bi turlù :D bı suru guncelleme ckyor.Ben phoneix le flas atarkene pc suit i kullanym jaf da da pc suit kullansam sorun olur mu anıl?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
bilemicem jaf tan başka bişi kullanmadim ben ;)

dj_onur

dj_onur

Üye
anıl ceza yedik ya bi süre arkadasımınkınden giricem ;)

Üst Alt