Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !
Sponsorlu Bağlantılar
esqalsiz
Üye
Gercekten anıl ın eline sağlık cok guzel hazrlams
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
eyvallah kardeşim
gkhn321
Üye
bnm sarjim bitmek uzere bitince takcam gozumn onunden de ayirmicam bak sifr senn icin ha normalde sabaha kdr brakiom dolunca direk cikartmak icin gozmn onunden ayirmicam
anılbaran
Üye
Konu Sahibi
esqalsiz
Üye
5800 kullanyrm sarjım az gidiyor diyen varsa bunu iyi okusun nokia ac 3e sarj cihazı kullanın neden diye sorarsanz orjinal 58 in yanında gelen soklu sarj yaptıgndan batarya tam kapasite de dolmuyor deneyin farkı görecekşıniz esqalsiz onayli cumartesi sarj ettim hala sarjım
5800 kullanyrm sarjım az gidiyor diyen varsa bunu iyi okusun nokia ac 3e sarj cihazı kullanın neden diye sorarsanz orjinal 58 in yanında gelen soklu sarj yaptıgndan batarya tam kapasite de dolmuyor deneyin farkı görecekşıniz esqalsiz onayli cumartesi sarj ettim hala sarjım
teknolojı ile ile ilgihi bazı haberler ve bizim hakkımızda yanı cfw lerimiz hakkındaki çalışmalarla ilgili bilgi içeriyor.Uygulamayı yukledıysen bilgi kısmında yazar . Orda bi site adresi var.Ordan bizi takip edebilirsiniz diye yazdım.Yani kaynagı o site uzerınden okuyor.Arada bi bakın işTe ya
teknolojı ile ile ilgihi bazı haberler ve bizim hakkımızda yanı cfw lerimiz hakkındaki çalışmalarla ilgili bilgi içeriyor.Uygulamayı yukledıysen bilgi kısmında yazar . Orda bi site adresi var.Ordan bizi takip edebilirsiniz diye yazdım.Yani kaynagı o site uzerınden okuyor.Arada bi bakın işTe ya
c5 kilidi nı kullanabilirsin. Yazdım oraya .C5 kilid diye bi dosya olacak .İndirdigin klasörde.Open4all yamasını aktıf edip.X plore ile c surucusune at .