T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Direkt 61 MB'ı görmek isteyenler 6. dk.dan sonrasını izlesinler.

----------Eklendi @ 21:35:33 ---------- Yazıldı @ 21:29:56 ----------

Ooo! Sen ne yapmışsın böyle :alkis

Telefon açılışta 69 MB boş ram ile başlıyor, ardından hızlıca 58'e düşüyor. Ben ümidi kesmiştim. Ama ne oluyorsa tekrar telefon kendini toparlıyor ve 61.40'a sabitliyor boş ram'i. Üstelik sen menüyü açıkken böyle çekmişsin. Şimdi sana tavsiyem bir de menüyü aç ve Seçenekler >> Çıkış de. Ardından ev ekranındaki MemCheck ile tekrar test et. Tahminim 63MB boş ram elde edeceksin.

Valla bravo :yuru
yok abi denedim 63 olmadı . Ama açılışta videoda 69 gözüküyo ya. Ben kendim denerken 72 mb ile açıldıgını gördüm. Ama video da yapcaktım. Dedim işi batırmayım şimdi 61 kullanılabilir ram miktari güzel bence. Zaten telefon isterse 90 mb ile açsın 55 düşcegine 60 ile açılsın daha iyi . Keşke 72 yaparken de kayda alsaydım . Neyse gerek yok ona artık. :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Önemli olan telefon kullanımdayken ne kadar boş rami olduğudur. Opera 59 MB yese bile telefon zorlanmaz. Tebrik ediyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

bi sorum olacak

c6 portlarında 60 yüksek mi ?

En yükseği menü açıkken 58 MB idi. C6'nın özellikleri fazla geliyor. 256 MB ram olsa anca yeter, ancak modlamalarla düşüyor. Ancak yinede 58 geçilemiyordu. Anıl 61.40'ı yakalamış.

OFW olsa 65MB normalde hiçbir mod yapmadan telefonun iki ayarını değiştirerek elde edebiliyorsun. Az birşey uğraşsan 71'i menü açıkken görürsün.

OFW ile C6 arasında ort. 10 mb fark var.

*-king-*

*-king-*

Üye
En yükseği menü açıkken 58 MB idi. C6'nın özellikleri fazla geliyor. 256 MB ram olsa anca yeter, ancak modlamalarla düşüyor. Ancak yinede 58 geçilemiyordu. Anıl 61.40'ı yakalamış.

OFW olsa 65MB normalde hiçbir mod yapmadan telefonun iki ayarını değiştirerek elde edebiliyorsun. Az birşey uğraşsan 71'i menü açıkken görürsün.

bende xperience yüklü genellikle ram 63 mb da geziyo ama c6 yüklediğimde hep 55 58 arası 60 zor du

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

aynen "Ofw ile c6 arasında 10 mb ram farkı var" :spr

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

bende xperience yüklü genellikle ram 63 mb da geziyo ama c6 yüklediğimde hep 55 58 arası 60 zor du

Kendinde görüyorsun işte C6'yı OFW'ye yaklaştırabilmiş Anıl. Artık Opera'dan atmalar çok azalmıştır. Önceden max. 55 idi. Maxipowerda yani.

SCAMP

Üye
opera atmalar için opera mini kullanın arkadaşlar ikisinide test ettim aynı sekmeler mini de 10 tane açabildim de 5-6 arası

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
opera atmalar için opera mini kullanın arkadaşlar ikisinide test ettim aynı sekmeler mini de 10 tane açabildim de 5-6 arası

:oke: Katılıyorum. Hatta çok fazla telefonla uğraşmayıp internete face vs. için ara sıra giriyorsanız kendi belle tarayıcısını kullanın. Hiç yoktan telefonla uyumlu olan bir tarayıcıyla girmek daha mantıklı. Eksik kaldığı zaman alternatiflere yönelmek gerekiyor.

SCAMP

Üye
anılbaran bloğun yeni galiba işlerden vakit buldukça php css ve jquery anlatımları ekleyebilirim istersen kendime uğraş arıyorum evden çıktığım yok :d

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
anılbaran bloğun yeni galiba işlerden vakit buldukça php css ve jquery anlatımları ekleyebilirim istersen kendime uğraş arıyorum evden çıktığım yok :d
yoo yeni degil. Zaten orası aslında benim degil rambonun :D

----------Eklendi @ 22:59:36 ---------- Yazıldı @ 22:58:04 ----------

Arkadaşlar Yarın 2. performans videosu koyabilirim. Kafamda bir deger var. 61 mb ram miktarını aşabilirsem 2. Videoda eklicem :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:korktum: Korkutma bizi ramle falan

61'i geçersen :korktum: olurum

Seni Allah bize gönderdi :bud::oley:thumbup:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
rekorrrr !!!! Ev ekranında iken 63.22 mb ram . Menü ye girip ordan bakarsam 61 mb ram. Yarın 2. video hazırlıcam sırf ev ekranında sabit ram miktarını 63 oldugunu görtermek için :spr

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
rekorrrr !!!! Ev ekranında iken 63.22 mb ram . Menü ye girip ordan bakarsam 61 mb ram. Yarın 2. video hazırlıcam sırf ev ekranında sabit ram miktarını 63 oldugunu görtermek için :spr

Allok kullanmayı unutma. Sana i l a c ı gönderiyorum.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:spr

Symbian Modder

Üye

xperience'da ramblow ile 73 bile görebilirsin.fakat yeni çıkardığım simple ofw'de 74 mb temizlemeyle,70 mb normal kullanımda elde ettim.ayrıca açılışta 78 mb ram ;)

----------Eklendi @ 00:23:47 ---------- Yazıldı @ 00:20:53 ----------

evet . Tv çıkış ın çalışması için onu iptal etmem gerekiyordu. Tv çıkış kesinlikle çalışıyor. Çogu cfw de tv çıkışı çalışmıyor .Bu yüzden böyle oldu

cfw'lerde tv çıkışı artık çalışıyor [yaklaşık 1.5 aydır] ayrıca staticfeatures.dll'siz ;)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

----------Eklendi @ 00:33:18 ---------- Yazıldı @ 00:25:06 ----------

arkadaşlar en 4 defa kaalı şekilde şarja taktıktan sonra. Herkes batarya performasını yazsa iyi olur :)

gkhn321

Üye
4 defa kapali sarj biraz beklemelisin anil :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
valla 1 hafta bile sùrmez o işlem :) hadi 3 olsun ;)

Üst Alt