Haber Symdroid Gelistirme Bitmis

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
ya cahil sürüsü toplanmış bilmemek değil öğrenmemek ayıp yıl olmuş 2013 hala c mi c++ mi symdroid çıkacak mı tartışması yapıyorsunuz. siteye girip incelerseniz zaten aptalın tekinin insanları kandırmak için uğraştığını anlarsınız. bak Ppsspp, adamlar çok güzel çalışıyorlar bağış bile yapardım kredi kartı olsa.:D site isminden bile fake olduğu anlaşılıyor yahu
Aynen Abi Apk Emulatur Olsa zaten Nokia Bunu Sunardı.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Benim projem bu. Bunun icin c öyrenmeye basladim bile.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Gereksiz işler...

Emre

Üye
Sen oradamısın Daha Meego Symbian Çok Rahat Portlanıyor

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
symbian bu dili mi kullaniyor peki ?

olsun ya ppsspp de oyle idi ilk basta fakat simdi cok iyi bazi oyunlarda yine lag oluyo fakat bugun monster jam oyununu oynadim cok az kasio rahat oynaniyooyun hem 3d hemde araba giderken toz cikario falan 200mb
Genelde evet c ile yazılıyor

MaxipmaN

Üye
hill climb açsa yeter para etmezse kafasına molotof atın

ellimin kori

ellimin kori

Üye
Ümit fakirin ekmeği umar ha umar umar....

PYTHONs

Üye
iş yaş beyler yapmış olsa sunardı zaten.

caglar b

caglar b

Üye
Symbian a birşeyler yapılabilme ihtimali olsaydı şimdiye kadar yapılırdı. artık çok geç, 2014 başında magaza kapanırsa nisan-mayıs aylarında kullanıcıların %50 si telefonunu degiştirir, geriye kalanlar telefonlarını 2015 e kadar elden çıkarır

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Symbian a birşeyler yapılabilme ihtimali olsaydı şimdiye kadar yapılırdı. artık çok geç, 2014 başında magaza kapanırsa nisan-mayıs aylarında kullanıcıların %50 si telefonunu degiştirir, geriye kalanlar telefonlarını 2015 e kadar elden çıkarır

caglar b

caglar b

Üye
Kardeş sen tam olarak ne yazdın :D

PYTHONs

Üye
yalan ya çoktan link atardı şu ergen.

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
gene bişiy diyo bu yok arm v6 kodu falan öğreniyormuş ne diyo tam da anlamadım

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
gene bişiy diyo bu yok arm v6 kodu falan öğreniyormuş ne diyo tam da anlamadım
Takip etmeyi boşverin eğer kayda değer bi şeyler yaparsa zaten ses getirir ;)

WanWan

Üye
Beyler bide sonunda diyomuş sizinle Ta.Sak geçtim yok böle bişi diye ufff ne söverim bee :D:D

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
sey gibi oldu bu da gelecegi yok ama insan inaniyo iste

yusufgiderim

Üye
o değılde şimdi bu symbian telefonlar elimizde kalacak ona üzülüyorum o kadar para verip, büyük umutlarla almıştık.. Daha nokia nın ipiyle kuyuya inersem iki olsun

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
adam bizi kekliosa bile:) isi ciddiye aldi hergun blog a yazcakmis

Takipçi Satın Al

Üst Alt