Gelecek güncellemebu eksikler de gelecek güncellemeler ile giderilecektir

onlar bana göre değilBaşka modelleri düşündünüzmü lg g2, htc one gibi
sonuna kadar haklısınız kardeşim dediğim gibi desteği kestiler zaten bir sistem için desteği çekmek o sistemi yok etmekten beter etmektirDeğerini bilelim bilmesine de elbet bi yere kadar. Adamlar çatır çatır oyunlar, uygulamlar, bilmem neler kullanıyor Symbianın artık esprisi kalmadı. Bi uygulama çıkıyor altında, "ios, android, wp". Bunu gördüm mü yetiyor zaten. Kısaca symbianı ihtiyarlar bile kullanmıyor bu saatten sonra şahit olmuşluğum var kaç kere![]()

Windows Phone 8 henüz yeni bir işletim sistemi. 8.1 güncellemesi ile birçok ''olması gereken'' özellik gelecek. Store ise hızla gelişiyor. Ondan az sabır, aldığın işletim sistemli telefon henüz genç.bir hafta önce c7 mi verip lumia 625 aldım ve çok üzülüyorum ne dns değiştirme var ne fotoğraf saklama var oyun desen real racing 2 var daha 3 bile yok üstüne üstlük 11 tl video kesemiyorsun telefondan öyle berbat bir sistem yani ah symbian ah keşke desteğini bitirmeseydin
Wp 8 için 512 mb stabil çalışmakta. 1 gb Ram sahip Windows Phone 8li telefon telefonlar biraz tuzlu.Düşük seçim yapmışsınız 1 gb ram li bi model seçseydiniz daha iyi olurdu![]()
o o o sen wp dan dosya yönetici beklebende n8 kullanıyorum.lumia 1020 almayı düşünüyordum.sonra bi duydum ki koca wp'de dosya yönetici yok şaka gibi![]()
tabi hemen vazgeçtim.sanırım mayıs ggibi günceleme ile geleckmiş.o zamana kadar bekleyeceğim...
wp'ye selam
symbian'a devam![]()
![]()
bende n8 kulanyorm iyi gene çogu ihtiyacmi görüyu ..hem lumia 1020 de cep yalanlardan
o o o sen wp dan dosya yönetici beklebende n8 kullanıyorum.lumia 1020 almayı düşünüyordum.sonra bi duydum ki koca wp'de dosya yönetici yok şaka gibi![]()
tabi hemen vazgeçtim.sanırım mayıs ggibi günceleme ile geleckmiş.o zamana kadar bekleyeceğim...
wp'ye selam
symbian'a devam![]()
![]()
bende n8 kulanyorm iyi gene çogu ihtiyacmi görüyu ..hem lumia 1020 de cep yalanlardan 
aynen dostum ya nokia ve symbian bi efsane agaNokia'yı kullanan bilir, anlıyan bilir, kolay değildir öyle bir anda atıp gitmek koyvermek, nokia kimi insanın ruhuna işler çıkmaz kolay kolay .d
Nokia Konnektın Pipıl![]()
![]()