halil2727
Üye
İste bu yorum ust konu yapilir. Bence dunya birincisi nokia windows. Alayina gidecek. Gorucek herkez
- - - Eklendi - - -
İste bu kadar
arkadaşım galaxy s veya s2 telefon değil tablet pc bana göreSen gio kullanmissin o yuzden kasma var felaj diosn. Kullan bakim galaxy s veya s2. Ozmn android demezsen ben insan degilim...
Bak ayni donanim takili olsa diyorsun. Degil o yuzden android onde zaten. Senin mantigina gore sole diyebilirim"ayni donanim 3310 da takili olsa takla atar havada ucar". Yani olan yuksektir.olmayan dusuktur.arkadaşım galaxy s veya s2 telefon değil tablet pc bana göreayrıca bu tablet pc'lerde çift çekirdek işlemci kullanılmış...kullanmış olduğum nokia telefona aynı işlemci takılı olsa havada bile uçabilir takla falan atabilirdi iki işletim sistemi arasındaki farkı bilmem anlatabildim mi bu yüzden symbianbelle diyorum
Arkadaşım sen geçtiysen android e geçtin burada daha gelp neden symbian a laf atıyon.Gördüğüm kadarıyla artık sende bi fandroid olmuşsun.Android ten memnunsan ne mutlu sana ama yok tatmin etmedi seni içini rahatlatmak için gelip burada symbianı kötülüyorsan demek ki android ten gerçekten mmnun değilsin
symbiana en az 3 tane güncelleme çıkıyor.
anlatmaya çalıştım şey android işletim sisteminin hantal(vista gibi)olmasıdır bu yüzden android işletim sistemli cepler genelde yüksek hızlı işlemci kullanıyorlar bu da şarz sorunu ortaya çıkarmaktadır..aynı işlemciler bellede kullanılmaksızın oldukça iyi performans gösterebiliyor,buda demektir ki belle android işletim sisteminden daha iyi daha stabil çalışabiliyor..ama her geçen gün daha popüler olan android işletim sistemi ne yazık ki...
o kullanan insanların büyük bir bölümüne android nedir diye sorsalar o nedir ki derler,bilmezler..dediğim gibi popülerliği yüksek ''illede android android'' ayrıca uygulama ve oyunların az olması symbianbelle'nin android işletim sisteminden daha kötü olduğu anlamına gelmez...önceden söylediğim gibi dediğin eksiklikler nokia ile alakalı olduğunu düşünmüyorum yapımcı şirketlerin karşılıklı çıkar ilişkisi olduğu için önceliği daima ios ve android'e veriyorlar..uygulama ve oyun önceliği symbian'a verilse kimbilir şu an zarar eden android olabilirdiSymbian okadar iyi okadar guzel. Ama Allah askina neden oyun yok adam gibi? Neden cesitlilik yok? Olsa zaten millet neden android kullansin? Anlatmak istedigim bu...
ben symbian belle den memnunum sıkıntı yok neye ihtiyaç duydusam oyun hariç o uygulamayı buluyorum web yönünden de ihtiyaçlarımi karşılıyor
Uygulamalara göre mi yargılıyorsunuz işletim sistemlerini?ya arkadaşım symbian henüz ölmedi sadece bayağı bir zarar etti yani iflas etti ama yinede android den daha iyi.
android 1 senede kaç adet yazılım çıkarıyor?
yarışıyor diyorsun kablumbağa bile tavşanla yarışıyor halen masallarda.
o kullanan insanların büyük bir bölümüne android nedir diye sorsalar o nedir ki derler,bilmezler..dediğim gibi popülerliği yüksek ''illede android android'' ayrıca uygulama ve oyunların az olması symbianbelle'nin android işletim sisteminden daha kötü olduğu anlamına gelmez...önceden söylediğim gibi dediğin eksiklikler nokia ile alakalı olduğunu düşünmüyorum yapımcı şirketlerin karşılıklı çıkar ilişkisi olduğu için önceliği daima ios ve android'e veriyorlar..uygulama ve oyun önceliği symbian'a verilse kimbilir şu an zarar eden android olabilirdi
allah aşkına şu işletim sistemi karşılaştırmasından bıkmadınızmı şu çok met ettiğiniz androidi 680mhz a düşüründe menüye girebiliyormusunuz bakalım symbiana 680 yetiyor yeni çıkanlar 1ghz ve daha üstü sonuç olarakta daha hızlı
Nokia ile alakali. Bak nedenini soyleyeyim. Tamam haklisin yapimcilar gelmesi destek vermesi lazim. Ama bu su demek degil " yapimcilar gelmio nokia ne yapsin? Nokiaya gelselerdi belki android kotu olacakti."
Bi sirket yapimciyla anlasmasi lazim. Yapimci glmio biz napalim die bise olmaz . Nokia ne yapip ne edip yapimcilarla anlasmasi lazimdi. .androidle iosa durduk yere gelmiolar. Eger nokia kendini kanitlasaydi ve uygulama oyun istediklerini belirtsetlerdi yapimci ille gelirdi. En basta suc yapimcilarin gelmemesindeu degil nokianin bunu yapmamasinda...
- - - Eklendi - - -
Telefonumu 400 mhzde kullaniorm ve birak menuyu webde dolasiorm...
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar size sole bi kiyaslama. C6-01 650 tl ozelliklerine bakin neo v 700 tl ozelliklerine bakin. Sonrada suraya gelip "haklisin kardes bu kadarda fark olmaz. Symbian napmis bole ?"deyin.
Fiyatflar ayni ozellik farkina bakin. Artik inkar etmeyin. Android stabil deilmiste menuye bile girerken bekliormusda. Ya Yemin ediyorum Allah sahidim. Menuye girmeyi birak uygulamalara ayarlara girip cikarken telefonum ucuyor. Artik inkar etmeyin. Ha symbiab bnm ihtiyacimi karsilior dersiniz sesim cikmaz . Ama symbian daha hizli daha stabil demeyin. En sonunda video cekip koyacam kim daha hizli kim menuye girmiyor. Her yonden android suan symbiani katlayip geciyor. Bakin gene soyluyorum symbiani ezmek icin demiorm. Gercekleri soyluyorum. Ve sizden symbian berbat demenizi istemiyorum. Sadece memnunmusunuz ve neden? Bu kadat basit. Gelipde symbianin androidi gectigini ananizi babanizi seviyosaniz demeyin Allah askina yildim artik...
ego tatmin etme çabaları vol.1. He gardaş biz memnunuz symbiandan çok şükür. 130 mb ram görünce kendini aya çıkmış zanneden dandroidcilerden değiliz yani.. Ayda bir defa pcye oturup telefona rom root kernel vs yapmaya uğraşmıyoruz. Kendimizi tester gibi kullandırmıyoruz. Marketimizde oyun uygulama yok ama virüs de yok,olsa da symbiana virüs girmez dandroidde 1 milyon kişiye haşırt diye giriyor,adamlar angry birds space in birebir kopyasını markete koyuyor virüs olarak ve google bunu 3 gün sonra farkediyor..Symbian çok şükür kullanıcı şahsi verilerini toplayıp Nokia ya göndermiyor..Android in temelinde google a veri gönderip size daha ilgi çekici ve tıklayacağınız reklamlar sunup para kazanmak olduğunu bilmeyen kalmadı memlekette. Gel gelelim dandroidde optimizasyonun o su yok,kimsenin de optimize etmeye niyeti yok çünkü nasılsa her yeni sürüm geldiğinde yeni pc donanımlı cihazlar geliyor donanımla yazılımı kapatmaya çalışıyor bunu ben yemem burdaki bir çok insan da yemiyor zaten. Oyun uygulama diye bi dert yanma var da bu sadece siz 16 19 yaş arası gençlerde var.. Şahsen telefonda oyun oynamaktan çok whatsappdan mesajlaşmayı forumda takılmayı arama yapmayı resim çekmeyi kullanıyorum.. Oyunlarım yok mu?Var elbet..Yetiyor ve artıyor ki daha geçen gün 6 tanesini sildim gerek duymadığımdan..Oyunmuş vs bunlar boş işler..Kaç tane oyun var telefonunda şimdi kaçını oynuyorsun İsmail kardeşim? Galaxy s 2 senelik telefon ics aldı mı,alacak mı? Hayır.ICS zorunluluğu olan oyunları oynıyabilecek misin?Hayır. Bir süre sonra Ginger Bread e destek kesilir çünkü artık ics ye geçsin diye baskı yapacaklar millete,aslında google a kalsa çoktan yapardı da ics deki buglar yüzünden kasılmalar yüzünden şikayet çok baskı yapamıyor yapsa müşteri kaybedecek çünküBunlar neden kaynaklanıyor optimize edilmemesinden kaynaklanıyor.. Gel gelelim symbian n8 de de stabil çalışır 701 de de..Ben telefonumda termometre yok osuruk yok yaşlandırma gibi gereksiz şeylere ihtiyaç duymam.. Office imi kurarım winrarımı kurarım x plore kurarım whatsapp fmobi kurarım e postalarımı kontrol ederim.. Telefonu telefon olarak kullanırım konsol olarak değil..Yada sizin galaxy ler aslında ısınınca ocak olarak bile kullanılabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?