Symbian'a Nokta.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Symbian'a Nokta.
N8 cihazım bundan 3 ay öncesine kadar arıza yaşadı belirli sebeplerden dolayı
http://www.maxicep.com/symbian-3-cihaz-destek/n8im-havuz-keyfi-yapti-beyler-512084.html
B
u konuya bakabilirsiniz. Ayrıntıya girmiyorum. Samsung Galaxy S II siparişi verdim pazartesi veya salı günü elimde olucak. N8'i sevmediğimden S2 almıyorum. Elimde bi telefon olmadığı için alıyorum. Bende bunu fırsat bilip Android'e geçiş yapmak istedim ve S2'yi tercih ettim. Umarım iyi bi tercihtir. :)) Symbian kullanmıyorum artık. Android :))

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve ~N.A.W.Y~

Suyaka

Suyaka

Üye
En güzelini yapmışsın : )

PriZm

PriZm

Üye
Androide hoşgeldin:)
fakat keşke bunun için konu açmasaydın biraz sonra tartışmalar çıkmaya başlar...

AмσηR@

AмσηR@

Üye
anlamsız konu kirlilikleri...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
En güzelini yapmışsın : )
:)) N8 hiçte kötü bi telefon değil. Ama bilindiği üzere S2 kat kat kat daha iyi bi telefon ve benim bunu alma sebebim de başlı başına telefonumun olmaması :))

Androide hoşgeldin:)
fakat keşke bunun için konu açmasaydın biraz sonra tartışmalar çıkmaya başlar...
Dediğim gibi. Android Symbian ayrımcılığı yapmıyorum. Telefonum arızalandı elimde telefon yok. N8'i seve seve kullanıyordum yoksa :)) Tartışmaya hiç gerek yok :))

AмσηR@;3917180' Alıntı:
anlamsız konu kirlilikleri...
Neden bu konuyu açtım? N8 hakkında birçok arkadaş benden bişeyler soruyor halaa 3 aydır kullanmama rağmen. N8 hakkında yardım isteyen arkadaşlar oluyor veya herhangi birşey. O nedenle açtım konuyu. Konu kirlilikleri demene hiç gerek yok arkadaşım..

pRime.

pRime.

Üye
böyle konular bazı arkadaşları çok keyiflendiriyor, niyeyse artık...

• Beğen
Tepkiler: Bomb City ve mesut1979
AмσηR@

AмσηR@

Üye
he anladım şimdi, artık sormazlar :) açtıgın konuda bunu belirtseydin ilk başta, ki açma maksatını anlamadım ego tatmini gibi birsey bence.
neyse hayırlı olsun yeni telefonun iyi günlerde kullan, havuza düşüreyim deme yine :)
sonra ios almak zorunda kalırsın, ama o da pahalı :(

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...