symbian'a merhaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrExpert

Üye
hayırlı olsun ... androiden symbiana geçen nadir insanlardansın senı tebrik ediyoruz...

arkadaşlar adam 2. el almış bütçem bu kadar demiş n8, t10'a göre çok kral telefon ucuza bulmuştur almıştır gidip galaxy acemi alacaktı n8 varken hadi sıfır alsa neyse iyi seçim kardeşim hayırlı uğurlu olsun

lgkg300

Üye
n8 güzel telefon hayırlı olsun...

t10 rezalet mi? O.o bak bunu bilmiyordum
Hoşgeldin o zaman dostum.

MücahitTokgöz

beyler bu konuyu sabitlemeliyiz ilk defa görüyorum lan androidden symbiana geçeni
bu arada hayırlı olsun telefonun

sonerrap

Üye
O türkcelin tserisi resmen milleti androidden sogutmak için üretiliyo

awdil

Üye
Yilin konusu.Hos geldiniz.

Style72

Üye
    Konu Sahibi
herkese teşekürler. Bilseydim bu kadar sevineceğinizi önceden geçerdim ama gerçekten de t 10 berbat . Klavyesi iğrenç. Doğru düzgün mesaj bile yazamıyordum. Sürekli donuyordu.. Vs vs. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

T10 en ucuz android değilmi zaten

SymbianHacker

Kapalı Hesap
hoşgeldin kardeşim umarım symbianda mutlu olursun

asigsasi

Üye
bu konunun aynısı cep telefonları genel bölümüne de açılsa da android kullanan arkadaşların fikirlerini de alsaydık

Hoş geldin Symbian a arkadaşım ben iki systemide kullanan biri olarak kral yine kraldır. inanın android de video codekleri var diye kullanıyorum inşaat ta canım sıkılınca film izliyorum o yüzden

Valla ben N8 den çook memnunum umarım sende memnun kalırsın,hayırlı olsun

Geçe geçe 6300' geçtin
Bence orayı N8 yap millet yanlış anlayacak

T 10 dan 3310 a geç gene sevinirsin. T10 kadar irenç bi telefon görmedim hayatımda Hayırlı olsun. Symbian sağlamdır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...