symbiana bir veda da benden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huso1905

huso1905

Üye
    Konu Sahibi
symbiana bir veda da benden
5 ay önce almış olduğum c601i kardeşime vererek samsung galaxy wondera geçiş yapıyorum. yarın yada pazartesi elimde olur telefon

artık android bölümüne müptela olurum.

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
hayırlı olsun biz hala 5800 :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
hayırlı olsun
konuyu kutlamalar bölümüne açsaydin daha iyi olurdu

imampower11

Üye
Bu büyük bi haber dostum kutlamalısın

Dimi3

Dimi3

Üye
Hayırlı olsun..

saynesim

saynesim

Üye
Güle güle yolun açık olsun kardeşim gazeteye verseydin bari neyse hayırlısı olsun

u_cosar

u_cosar

Üye
hayırlı olsun yeni telefonun

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
kusuruma bakmayın ama,s3 bölümünde az ya da çok zaman geçirmiş ve nihayetinde farklı bi işletim sistemine geçerek buraya veda eden arkadaşlara böyle itici cevaplar yazmanızı anlayamıyorum....adam vefa gösterip yazmış ve muhtemelen hava atmak vs gibi bi derdi de yok..zaten hava atacak bişey de yok ortada..itici ve alaycı cevap yazacağınıza hiç cevap yazmasanız daha hayırlı olur diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
larten123

larten123

Üye
Hayırlı olsun. :bye2:

lgkg300

lgkg300

Üye
hayırlı olsun...
Nokia kan kaybetmeye devam ediyor :ehe

cyber

cyber

Üye
hayırlı olsun

karanlık alem

Üye
5 ay önce almış olduğum c601i kardeşime vererek samsung galaxy wondera geçiş yapıyorum. Yarın yada pazartesi elimde olur telefon

selametle!!!

yaren_dede

yaren_dede

Üye
kusuruma bakmayın ama,s3 bölümünde az ya da çok zaman geçirmiş ve nihayetinde farklı bi işletim sistemine geçerek buraya veda eden arkadaşlara böyle itici cevaplar yazmanızı anlayamıyorum....adam vefa gösterip yazmış ve muhtemelen hava atmak vs gibi bi derdi de yok..zaten hava atacak bişey de yok ortada..itici ve alaycı cevap yazacağınıza hiç cevap yazmasanız daha hayırlı olur diye düşünüyorum..

anlama kabiliyetine hayran kaldım :hmmm
neyi alaycı bu mesajların, kutlama bölümüne konu aç demek alaymi oluyor...
symbiandan kurtulmuş adam bizde kutlamalısın diyoruz

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye

anlama kabiliyetine hayran kaldım :hmmm
neyi alaycı bu mesajların, kutlama bölümüne konu aç demek alaymi oluyor...
symbiandan kurtulmuş adam bizde kutlamalısın diyoruz
bunda kutlanacak bişey göremiyorum..asıl ben size hayretle bakıyorum..nesinden kurtulmuş adam anlamıyorum ki..hem sadec bu konuya özel yazmadım genel olarak bu tarz veda yazısı yazanlara;ee bize ne...çek git...vs tarzı mesajlara genel olarak yazdım..bak burada bile alaycı ve itici uslüp..anlama kaabiliyetime hayran kalmışım...tani anlayışsız bi adamım...beni tanımıyorsun hiç görmedin hakkımda hiç bi bilgiye sahip değilsin..

konu symbian android vs değil sakın ola fan falan deme emi..ben de bugün bi android telefon alacağım..

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bunda kutlanacak bişey göremiyorum..asıl ben size hayretle bakıyorum..nesinden kurtulmuş adam anlamıyorum ki..hem sadec bu konuya özel yazmadım genel olarak bu tarz veda yazısı yazanlara;ee bize ne...çek git...vs tarzı mesajlara genel olarak yazdım..bak burada bile alaycı ve itici uslüp..anlama kaabiliyetime hayran kalmışım...tani anlayışsız bi adamım...beni tanımıyorsun hiç görmedin hakkımda hiç bi bilgiye sahip değilsin..

konu symbian android vs değil sakın ola fan falan deme emi..ben de bugün bi android telefon alacağım..

kişiliğin hakkında yorum yapmadım zaten! yazdığın mesaja göre yorum yaptım, yani yazdığım mesaji yanlış anladığını düşündüm...
şu anda yaptığın gibi daha açık bir mesaj yazabilirdin arkadaşim iyi forumlar ve sanada yeni telefonun hayırlı olsun

esokmen

esokmen

Üye
çok iyi olmuş dostum adına sevindim. Emin ol dönüp arkama bakmazsin. Çok iyi bir telefon almışsın. Inşallah bir problemin çıkmaz. Güle güle kullan.

jdmsaint

jdmsaint

Üye
5 ay önce almış olduğum c601i kardeşime vererek samsung galaxy wondera geçiş yapıyorum. yarın yada pazartesi elimde olur telefon

Samsung a android atsan bile samsung yine aynı samsung :)

emreli01

emreli01

Üye
bencede hava atma gibi bir amacı yok ve bence partiyle kutlamalısı lazım :disko: :D

sonerrap

sonerrap

Üye
wonder gelecegi olmayan bir android ama c6.01den iyi bir cihaz h.olsun

serinaga

serinaga

Üye
Sanırım bu gidişle bizde kanal değiştireceez, giden gidene wallaa ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt