5 ay önce almış olduğum c601i kardeşime vererek samsung galaxy wondera geçiş yapıyorum. Yarın yada pazartesi elimde olur telefon
artık android bölümüne müptela olurum.
kusuruma bakmayın ama,s3 bölümünde az ya da çok zaman geçirmiş ve nihayetinde farklı bi işletim sistemine geçerek buraya veda eden arkadaşlara böyle itici cevaplar yazmanızı anlayamıyorum....adam vefa gösterip yazmış ve muhtemelen hava atmak vs gibi bi derdi de yok..zaten hava atacak bişey de yok ortada..itici ve alaycı cevap yazacağınıza hiç cevap yazmasanız daha hayırlı olur diye düşünüyorum..

bunda kutlanacak bişey göremiyorum..asıl ben size hayretle bakıyorum..nesinden kurtulmuş adam anlamıyorum ki..hem sadec bu konuya özel yazmadım genel olarak bu tarz veda yazısı yazanlara;ee bize ne...çek git...vs tarzı mesajlara genel olarak yazdım..bak burada bile alaycı ve itici uslüp..anlama kaabiliyetime hayran kalmışım...tani anlayışsız bi adamım...beni tanımıyorsun hiç görmedin hakkımda hiç bi bilgiye sahip değilsin..
anlama kabiliyetine hayran kaldım
neyi alaycı bu mesajların, kutlama bölümüne konu aç demek alaymi oluyor...
symbiandan kurtulmuş adam bizde kutlamalısın diyoruz
bunda kutlanacak bişey göremiyorum..asıl ben size hayretle bakıyorum..nesinden kurtulmuş adam anlamıyorum ki..hem sadec bu konuya özel yazmadım genel olarak bu tarz veda yazısı yazanlara;ee bize ne...çek git...vs tarzı mesajlara genel olarak yazdım..bak burada bile alaycı ve itici uslüp..anlama kaabiliyetime hayran kalmışım...tani anlayışsız bi adamım...beni tanımıyorsun hiç görmedin hakkımda hiç bi bilgiye sahip değilsin..
konu symbian android vs değil sakın ola fan falan deme emi..ben de bugün bi android telefon alacağım..
5 ay önce almış olduğum c601i kardeşime vererek samsung galaxy wondera geçiş yapıyorum. yarın yada pazartesi elimde olur telefon
artık android bölümüne müptela olurum.

bencede hava atma gibi bir amacı yok ve bence partiyle kutlamalısı lazımkusuruma bakmayın ama,s3 bölümünde az ya da çok zaman geçirmiş ve nihayetinde farklı bi işletim sistemine geçerek buraya veda eden arkadaşlara böyle itici cevaplar yazmanızı anlayamıyorum....adam vefa gösterip yazmış ve muhtemelen hava atmak vs gibi bi derdi de yok..zaten hava atacak bişey de yok ortada..itici ve alaycı cevap yazacağınıza hiç cevap yazmasanız daha hayırlı olur diye düşünüyorum..