Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Paronim

Paronim

Üye
5530 oldu çok teşekkürler anlatım için

o.tat

Üye
teşekkürler dostum oldu c5 00

tekgöz38

tekgöz38

Üye
teşekkür ederim..

nizamialem

Üye
:tşk:

crayzoneboy

Üye
E65'TE denendi çalışıyor çok teşekkürler

selcukkal

Üye
Çok teşekkürler ellerine sağlık 5800 denedım oldu cok saol

lordxkaan

Üye
Teşekkürler Nokia 500 için. Birde Sana Birşey Sorucam Benim Telefonum Sybian ^3 Destekli Fakat Fruit Ninja Açmıyor Neden ?

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler Nokia 500 için. Birde Sana Birşey Sorucam Benim Telefonum Sybian ^3 Destekli Fakat Fruit Ninja Açmıyor Neden ?

Nokia 500'de grafik işlemci olmadığı için oyunların açılmaması normal. Java oyunları açar.

izzetbatur

izzetbatur

Üye
bende neden C:/sys var ama /bin yok ???? cevap verin lütfen. Kaçıncı denemem bu. ama olmuyo. herşeyi yapıyorum. Ama en son installservers3'ü C:/sys/bin e atamıyorum cunku / bin yokk !!!!!

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
bende neden C:/sys var ama /bin yok ???? cevap verin lütfen. Kaçıncı denemem bu. ama olmuyo. herşeyi yapıyorum. Ama en son installservers3'ü C:/sys/bin e atamıyorum cunku / bin yokk !!!!!

Gizli klasör olduğu için görünmez xplore ile gizli klasörleri görünür yap ve gösterme ayarlarını da kontrol et görünür.

parsankara

Üye
Çok teşekkürler kardeş. Çok işime yaradı. Telefon modelim: 5230

kenan1997

Üye
e71 e olurmu

tugrul2800

Üye
teşekkürler nokia n82 hackleme başarılı

kolsuzbirhattat

Üye
Bu işin acemisiyim belki ondandir,tel'im nokia6700 clasik indirdiğim dosyaları telin desteklemiyor diyor açamıyorum

uender

Üye
nokia e7 belle. 28/07/2012 güncel sürümlü. herşeyi yaptım hemde eksiksiz ama OLMADIIIIIIIIIIIIIIII

aylive11

Üye
x-plorede dediğiniz ayarı yaptım fakat taşımıyor.sys dosyasının içinde bin dosyası yok ve kurulmuyo yardım ederseniz sevinirim :D

m.d.atılgan

Üye
çok teşekkürler kaç saattir uğraşıyorum sonunda oldu umu ile önceden hacklemistim ama tele format atınca tekrardan umu ile yapmayı deneyince olmuyo Allah razı olsun bu süper oldu :)

bilgilixp

Üye
5530 deniyorum tam anlayamadım ama

songoku35

Üye
Ben herşeyi yaptım.Fakat buseferde tele hiçbir uygulama kuramıyorum dosya bozuk uyarısı geliyor.kurduğum rompatch ve x plore yi kaldırmak istiyorum kaldırılmıyor.hiçbirşey yapamıyorum

lütfen yardım edin!!!!!!!

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Ben herşeyi yaptım.Fakat buseferde tele hiçbir uygulama kuramıyorum dosya bozuk uyarısı geliyor.kurduğum rompatch ve x plore yi kaldırmak istiyorum kaldırılmıyor.hiçbirşey yapamıyorum

lütfen yardım edin!!!!!!!

C:/sys/bin klasörünün içine yanlış installserver dosyası atmışsın.
x-plore ile attığın install dosyasını bul ve sil, sorun düzelir.

- - - Eklendi - - -

hack işleminin tamamlanması için telefonuna uyumlu install dosyasını atman gerekir...

Üst Alt