Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
Paronim
Üye
5530 oldu çok teşekkürler anlatım için
o.tat
Üye
teşekkürler dostum oldu c5 00
tekgöz38
Üye
teşekkür ederim..
nizamialem
Üye
crayzoneboy
Üye
E65'TE denendi çalışıyor çok teşekkürler
selcukkal
Üye
Çok teşekkürler ellerine sağlık 5800 denedım oldu cok saol
lordxkaan
Üye
Teşekkürler Nokia 500 için. Birde Sana Birşey Sorucam Benim Telefonum Sybian ^3 Destekli Fakat Fruit Ninja Açmıyor Neden ?
Nokia 500'de grafik işlemci olmadığı için oyunların açılmaması normal. Java oyunları açar.
izzetbatur
Üye
bende neden C:/sys var ama /bin yok ???? cevap verin lütfen. Kaçıncı denemem bu. ama olmuyo. herşeyi yapıyorum. Ama en son installservers3'ü C:/sys/bin e atamıyorum cunku / bin yokk !!!!!
bende neden C:/sys var ama /bin yok ???? cevap verin lütfen. Kaçıncı denemem bu. ama olmuyo. herşeyi yapıyorum. Ama en son installservers3'ü C:/sys/bin e atamıyorum cunku / bin yokk !!!!!
Gizli klasör olduğu için görünmez xplore ile gizli klasörleri görünür yap ve gösterme ayarlarını da kontrol et görünür.
parsankara
Üye
Çok teşekkürler kardeş. Çok işime yaradı. Telefon modelim: 5230
kenan1997
Üye
e71 e olurmu
tugrul2800
Üye
teşekkürler nokia n82 hackleme başarılı
kolsuzbirhattat
Üye
Bu işin acemisiyim belki ondandir,tel'im nokia6700 clasik indirdiğim dosyaları telin desteklemiyor diyor açamıyorum
uender
Üye
nokia e7 belle. 28/07/2012 güncel sürümlü. herşeyi yaptım hemde eksiksiz ama OLMADIIIIIIIIIIIIIIII
aylive11
Üye
x-plorede dediğiniz ayarı yaptım fakat taşımıyor.sys dosyasının içinde bin dosyası yok ve kurulmuyo yardım ederseniz sevinirim
m.d.atılgan
Üye
çok teşekkürler kaç saattir uğraşıyorum sonunda oldu umu ile önceden hacklemistim ama tele format atınca tekrardan umu ile yapmayı deneyince olmuyo Allah razı olsun bu süper oldu
bilgilixp
Üye
5530 deniyorum tam anlayamadım ama
songoku35
Üye
Ben herşeyi yaptım.Fakat buseferde tele hiçbir uygulama kuramıyorum dosya bozuk uyarısı geliyor.kurduğum rompatch ve x plore yi kaldırmak istiyorum kaldırılmıyor.hiçbirşey yapamıyorum
Ben herşeyi yaptım.Fakat buseferde tele hiçbir uygulama kuramıyorum dosya bozuk uyarısı geliyor.kurduğum rompatch ve x plore yi kaldırmak istiyorum kaldırılmıyor.hiçbirşey yapamıyorum