Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

power_24

Üye
Arkadaslar lütfen biri yardım etsin.gecen hafta n8 telefonumu burdan hackledım fakat bugun telefonum ne yaptıysam acılmıyor.açma tusuna basıyorum başlangıc titremesinden sonra ekran acılmıyor.8 sanıye basıyorum 3 kez titreşim yapıyor ardından tekrar acmaya calısıyorum acıolmıyor.ne yapmalıyım arkadaslar birileri yardım ederse çok sevinirim..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Arkadaslar lütfen biri yardım etsin.gecen hafta n8 telefonumu burdan hackledım fakat bugun telefonum ne yaptıysam acılmıyor.açma tusuna basıyorum başlangıc titremesinden sonra ekran acılmıyor.8 sanıye basıyorum 3 kez titreşim yapıyor ardından tekrar acmaya calısıyorum acıolmıyor.ne yapmalıyım arkadaslar birileri yardım ederse çok sevinirim..

Ya flash atacaksın ya da hard format...

ahenk2010

Üye
arkadaşlar installserver dosyasını sys bin dosyasını atamadım.xplorer ayarları doğrudur.diğer şeyler doğrudur.her ayarı dedikleri gibi yaptım.telefonu açıp kaparken rppauto başlatılamıyor dedi.rompatcher programı ilk kurduğumda açtım fakattelefonu açıp kapadığımda rompatcher açılmadı.yardımcı olursanız sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rompatcher'ı kaldırıp tekrar kurmayı dene, birde yamaları otomatik başlat yapma, manuel olarak aktif et,
sonra install dosyasını x-plore ile C:/sys/bin klasörüne at...

ferhat1983

Üye
herşeyi harfiyen yaptım ama hata veriyor . '' File already exists '' yani restore edilemedi diyor bunu neden yapar

serhatkilic

Üye
nokia c7 de işe yaradı fakat yaptıktan sonra telefon neden yavaşlıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
herşeyi harfiyen yaptım ama hata veriyor . '' File already exists '' yani restore edilemedi diyor bunu neden yapar

Telefonu daha önce hacklediysen ondan kaynaklanabilir, yani daha önce restore yapmışmıydın?

- - - Eklendi - - -

nokia c7 de işe yaradı fakat yaptıktan sonra telefon neden yavaşlıyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Rompatcher dan yamaları pasifleştir, yavaşlık hala devam ederse hackle alakalı değildir.

serhatkilic

Üye

Telefonu daha önce hacklediysen ondan kaynaklanabilir, yani daha önce restore yapmışmıydın?

- - - Eklendi - - -

Rompatcher dan yamaları pasifleştir, yavaşlık hala devam ederse hackle alakalı değildir.

rompatcherdan herşeyi disable yaptım. peki yavaşlık devam ederse ne yapmam gerekli tavsiyelerin nelerdir?

Emrgncy

Emrgncy

Üye
salegoz

salegoz

Üye
mükemmel bir iş başarmışsın teşekkürler c6-01 de hatasız oldu. paylaşımlarınızın devamını beklerim
bir sorum olacak c6-01 telde flash player nasıl yüklerim. (internette canlı tv izlemek için)

Emrekocorj

Emrekocorj

Üye
Nortan artik yeni lisans istiyo :( format attim teLe hackLicektim norton Lisans istedi Lütfen Yardimmm ! ! !

goktug62241

Üye
5250 s60v5 yükledm x-plore da istall server exe i acmıyor

- - - Eklendi - - -

5250 s60v5 de yükledm x-plore da istall server exe i acmıyor

Emrgncy

Emrgncy

Üye
5250 s60v5 yükledm x-plore da istall server exe i acmıyor

- - - Eklendi - - -

5250 s60v5 de yükledm x-plore da istall server exe i acmıyor

installserver.exe dosyasını açmıyacaksın, x-plore ile C:/sys/bin konumuna dosya olarak atacaksın...

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
c5-03 çok başarılı ve çok kolay teşşekür ederim :)

09efekentli20

Üye
yaptım değişen ne olacak biri yardımcı olabilir mi ?

- - - Eklendi - - -

MAK_3162

Üye
benım e7 ım var olmadı

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

Unsigned (yüklerken sertifika hatası veren) bir uygulama yüklemeyi dene,
sorunsuz yüklenirse hack işlemi başarılı demektir...

Üst Alt