Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
link'i tıkla ve zip dosyasını indir. installserverS^3.zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını x-plore ile çıkarıp c/sys/bin klasörüne at, sonra [MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip doyasının içindeki dosyayı yine x-plore yardımıyla C/patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat.
Rompatcherı çalıştırıp içindeki üç yamayı da aktif et.
Artık unsigned olan uygulamaları yükleyebilirsin...
cimaal
Üye
n73 için yardım
komodor53
Üye
Teşekkürler SENSATİON heryerde arıyordum bulduguma sevindim valla işimede yaradı C7'de sorunsuz çalıştı eline emeğine saglık.
ramp
Üye
Teşekkürler işe yaradı şuan için problem yok satio (U1)
Eksik yaptığın bir yer vardır, pm at yardımcı olayım...
defter2
Üye
Allah razı olsun. Bi türlü beceremiyordum . uğraşmaya vaktim de az oluyordu.2-3 aydır hiç bişey yapamıyordum.biraz da derslerle uğraşmamdan olsa da emeği geçen herkese çok teşekkürler. çok başarılı bir yazı çok başarılı bir paylaşım.
- - - Eklendi - - -
tekrar yardım istiyorum çünkü 1 uygulama kurduktan sonra aynı takıntıyı yaptı ne yapmamı öneriyorusnuz.?????
- - - Eklendi - - -
yine sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyor. ben yine baştan sona yaptım gerekenleri olmadı :SSS
kingarmada
Üye
installserverS3.zip dosyasının içindeki installserver.exe Nokia N8, Nokia C7, Nokia C6-01,
djnokıa95
Üye
Arkadaşlar acil yardım 1 aydır hack leyemedim telefonuMun modeli N95 8GB V 15.0.015 installserver.exe dosyasını falan denedim olmuyo..lütfen yardım edin
V1TR10L
Üye
Teşekkürler 5800 XM S60v6 uyguladım oldu
ertgrl77
Üye
nokia c7 olmadı neden uygulama yükleyemiyorum sertifika hatası alıyorum yine
Burda denilen herşeyi yaptım olmadı nalet olsun .s
canan heryerde
Üye
c5-03 23.0 basarılı
fuko300
Üye
c6-01 yaptım ama olmadı sertifika hatası aldım yine Benim tel hafızası pc de dolu görünüyor ama telde 300 mb civarı boş alan var o yüzden installserver'i önce hafıza kartına attım x-plore ye girip hafıza kartından sys/bin'e taşıdım ama hiç bir işe yaramadı ondan sonra daha bişey yapmam gerekli mi?
c6-01 yaptım ama olmadı sertifika hatası aldım yine Benim tel hafızası pc de dolu görünüyor ama telde 300 mb civarı boş alan var o yüzden installserver'i önce hafıza kartına attım x-plore ye girip hafıza kartından sys/bin'e taşıdım ama hiç bir işe yaramadı ondan sonra daha bişey yapmam gerekli mi?