Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

kemal123456

kemal123456

Üye
kardesım butun instllerlerı denedm yınede hacklanmadı yardmcı olurmusun tel c6-01 silver

ondrx

ondrx

Üye
merhaba kolay gele... bana hack konusunda yardım edermisin: tl c6 01 belle ..daha evvel hackledim geçenlerde virüs bulaştı hani şu kalsörleri exe uzatısıa çeviren ...bende karta ve tlf na format attım sonra tekrar hackleyim dedim olmuyor naza çeke çeke gereken hack prolarını yüklüyor...ama netice olumsuz sertifka hatsına devam ediyor..sorun ve çözüm ne olablir???

- - - Eklendi - - -

merhaba kolay gele... bana hack konusunda yardım edermisin: tl c6 01 belle ..daha evvel hackledim geçenlerde virüs bulaştı hani şu kalsörleri exe uzatısıa çeviren ...bende karta ve tlf na format attım sonra tekrar hackleyim dedim olmuyor naza çeke çeke gereken hack prolarını yüklüyor...ama netice olumsuz sertifka hatsına devam ediyor..sorun ve çözüm ne olablir???

Emrgncy

Emrgncy

Üye
3 tane yok 2 tane var ;

Install Server RP+
Open4All RP+

Linki tıkla ve indir. Zip dosyasının içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at,
rompatcher'ı çalıştır. Artık üç adet yama görünecek üçünü de aktif et, artık olması lazım...

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

C/sys/bin klasörüne s^3 ler için olan intstall server.exe dosyasını at,
ayrıca sen de yukarda verdiğim link'e tıklayıp içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at, telefonu restart yap ve rompatcher'ı çalıştır, içindeki üç yamayıda aktif et ve unsigned bir uygulama yüklemeyi dene...

fuko300

Üye

Linki tıkla ve indir. Zip dosyasının içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at,
rompatcher'ı çalıştır. Artık üç adet yama görünecek üçünü de aktif et, artık olması lazım...

Size ne kadar teşekkür etsem az işe yaradı teşekkür ederim yardımınız için

ondrx

ondrx

Üye
hidayet verdiğin link eset antivius engeleiyor.Access denied ve alarm diyor acılmıyor site!!!

ondrx

ondrx

Üye
tamamdır hidayet çok sağol..emeğine yüreğine sağlık..kardeşim :)

omar_17400

omar_17400

Üye
6700 slide da çalışıyor

major38

major38

Üye
Teşekkürler

umituu

Üye
merhabalar zor durumdayım telefonum n78 bu Ttelefonu hacklemek ıcın uygulamaları kurdumve en son ınstallserver exe yı system bın dosyasının ıcıne attım ama suan hıcbır dosya acılmıyor yardımcı olurmusunuz . ınstallserver damı sorun var sızce acmaya calıstıgım tum dosyalara bozuk dıyor acıl yardım lutfen :( cok zor durumdayım

Emrgncy

Emrgncy

Üye
merhabalar zor durumdayım telefonum n78 bu Ttelefonu hacklemek ıcın uygulamaları kurdumve en son ınstallserver exe yı system bın dosyasının ıcıne attım ama suan hıcbır dosya acılmıyor yardımcı olurmusunuz . ınstallserver damı sorun var sızce acmaya calıstıgım tum dosyalara bozuk dıyor acıl yardım lutfen :( cok zor durumdayım

C:/sys/bin klasörüne yanlış install attığında dosya bozuk uyarısı verir,

senin telefonun işletim sistemi 9.3, sen ona uygun olan install dosyasını C:/ys/bin klasörüne at...

l2031

Üye
kopyalamı taşımı diycem serve exe c surucusune atarken

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

işletim sistemi ne ki ya *#0000# yaptımda (yazılm sürümü:v60.0.003) (özel sürüm:60.0.003-coz-01) (tür rm-356) bu cıkıyor 5800 exprs music

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

işletim sistemi ne ki ya *#0000# yaptımda (yazılm sürümü:v60.0.003) (özel sürüm:60.0.003-coz-01) (tür rm-356) bu cıkıyor 5800 exprs music

Farketmez ister kopyala de ister taşı, 5800 işletim sistemi symbian 9.4 tür...

159753ö

Üye
Kardeşim çok teşekkür ederim eline sağlik

enessaygılı

Üye
nortan programını acıp restore all dediğim zaman şu hatayı alıyorum 'Restore failed.File already exist.' bunun ebebi nedir acaba yardımcı olursanız daha öncede aynı şekilde hacklemeye veya farkılı bu sitedeki yöntemlerle hack yapmaya çalışmıştım acaba onun etkisi varmıdır

Karakuleli96

Üye
N97 de oldu arkadaşlar yükleyemediğim proğramları artık sorunsuz yükleyebiliyorum paylaşım için sağolun büyük bir sıkıntıdan kurtuldum 08.10.2012

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nortan programını acıp restore all dediğim zaman şu hatayı alıyorum 'Restore failed.File already exist.' bunun ebebi nedir acaba yardımcı olursanız daha öncede aynı şekilde hacklemeye veya farkılı bu sitedeki yöntemlerle hack yapmaya çalışmıştım acaba onun etkisi varmıdır

Olabilir.. Daha önceden restore yaptıysan bu adımı geçerek devam et...

Üst Alt