3 tane yok 2 tane var ;
Rompatcher da üç yama var ve üçüde aktif öyle mi?
3 tane yok 2 tane var ;
Install Server RP+
Open4All RP+
merhaba kolay gele... bana hack konusunda yardım edermisin: tl c6 01 belle ..daha evvel hackledim geçenlerde virüs bulaştı hani şu kalsörleri exe uzatısıa çeviren ...bende karta ve tlf na format attım sonra tekrar hackleyim dedim olmuyor naza çeke çeke gereken hack prolarını yüklüyor...ama netice olumsuz sertifka hatsına devam ediyor..sorun ve çözüm ne olablir???
- - - Eklendi - - -
merhaba kolay gele... bana hack konusunda yardım edermisin: tl c6 01 belle ..daha evvel hackledim geçenlerde virüs bulaştı hani şu kalsörleri exe uzatısıa çeviren ...bende karta ve tlf na format attım sonra tekrar hackleyim dedim olmuyor naza çeke çeke gereken hack prolarını yüklüyor...ama netice olumsuz sertifka hatsına devam ediyor..sorun ve çözüm ne olablir???
Size ne kadar teşekkür etsem az işe yaradı teşekkür ederim yardımınız için
Linki tıkla ve indir. Zip dosyasının içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at,
rompatcher'ı çalıştır. Artık üç adet yama görünecek üçünü de aktif et, artık olması lazım...
Size ne kadar teşekkür etsem az işe yaradı teşekkür ederim yardımınız için
hidayet verdiğin link eset antivius engeleiyor.Access denied ve alarm diyor acılmıyor site!!!
tamamdır hidayet çok sağol..emeğine yüreğine sağlık..kardeşim![]()
cok zor durumdayımmerhabalar zor durumdayım telefonum n78 bu Ttelefonu hacklemek ıcın uygulamaları kurdumve en son ınstallserver exe yı system bın dosyasının ıcıne attım ama suan hıcbır dosya acılmıyor yardımcı olurmusunuz . ınstallserver damı sorun var sızce acmaya calıstıgım tum dosyalara bozuk dıyor acıl yardım lutfencok zor durumdayım
kopyalamı taşımı diycem serve exe c surucusune atarken
- - - Eklendi - - -
kopyalamı taşımı diycem serve exe c surucusune atarken
- - - Eklendi - - -
işletim sistemi ne ki ya *#0000# yaptımda (yazılm sürümü:v60.0.003) (özel sürüm:60.0.003-coz-01) (tür rm-356) bu cıkıyor 5800 exprs music
nortan programını acıp restore all dediğim zaman şu hatayı alıyorum 'Restore failed.File already exist.' bunun ebebi nedir acaba yardımcı olursanız daha öncede aynı şekilde hacklemeye veya farkılı bu sitedeki yöntemlerle hack yapmaya çalışmıştım acaba onun etkisi varmıdır