Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N8 Belle'ye az önce adımları sırasınca uyguladım hepsi tamam ancak unsigned uygulamaları yüklemeye çalıştığımda ''dosya bozuk'' hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz?

Bir çok program denedim. Hiç biri çalışmadı ancak uygulamada her şey olağan ilerledi bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Yanlış installserver.exe dosyasını attığınızdan dolayı hata alıyorsunuz.

emroko

Üye
N8 anna yüklü iken hackledim ancak belle yükledim bir türlü hackleyemedim,lütfen yardım

emre.koc

emre.koc

Üye
ben belle çıktığı gün hackledim rahatım .. :) Nokia N8

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
C7 Belle "Restore Failed" hatası :hmmm

emroko

Üye
oldu yükledim n8 hacklendi.teşekkür

paşazade23

Üye
anna yüklü iken sorunsuz hacklemistim bu yolla ama belleyi yükledikten sonra hackleyemedim 'restore all' dedikten sonra hata veriyor

man20

man20

Üye
telefonu hackledim. ama unsigned'lı bir widget yüklediğim zaman giriş ekranında widget ekle dedikten sora orda gözükmüo neden? bitek ayarlardaki yüklü uygulamarda gözüküo :/

edit: tamam düzeldi benim sorunum

ramazan1428

Üye
C7-00 *belle* telefonuma yukledım ve sorunsuz bırsekılde calısıyor.. istedigim uygulamayı yukluyebılıyorum...
yaşasın özgürlük..
çok tesekkurler..

• Beğen
Tepkiler: Sensation

metehanbuyurduk

Üye
Hiç ugrasmayın E71 öldü cihazım sımdı hıcbıse acmıo kılıt kodunu unuttum napcam bılmıom ...

ysn378

Üye
C7 belle kullanıcısıyım tereddüt ediyodum hacliyim mi hacklemiyim mi diye iyi ki hacklemişim teşekkürler maxicep...

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Çok teşekkürler artık bütün widgetleri sorunsuz yüklüyorum , telefonum C7-00 :good:

RdvanA.

RdvanA.

Üye
yararlıkonu teşekkürler her şey harfiyen oluyor. hackledim gayet başarılı oldu

sercanx1

Üye
n8 belle haclendı teşekkurler

tlg22

Üye
kolay gelsin arkadaşlar ya ben rompatcheride yükledim tamam ama sadece ınstallserver s3 paketini sys bin dosyasını bulamadım için atamıyorum yardım ederseniz sevirim

oguz0625

oguz0625

Üye
kolay gelsin arkadaşlar ya ben rompatcheride yükledim tamam ama sadece ınstallserver s3 paketini sys bin dosyasını bulamadım için atamıyorum yardım ederseniz sevirim

telefonunu yeniden başlat görünecektir.

redline2525

redline2525

Üye
Teşekkürler

civciv88

Üye
aynen uygulamadım, ama başarı sağlayamadım. yardımcı olabilecek var mı ? -c7 belle xx.06.09-

Kurmayı başardım, yalnız 2 adet sertifikasız dosya yükledikten sonra, diğerlerini yükleyemedim , "güncelleştirme hatası" diyor. yardımcı olabilecek ?

ender_18

Üye
n8 orjinal belle ovi nokia dan güncellenen kesinlikle oldu tşk ler

tlg22

Üye
indirdimiz widgetleri göremiyom nereye kaydedicez arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim

BOZ_1903

Üye
n8 symbian belle , OLUMLU ;) emeğine sağlık

Üst Alt