Hayır kesinlikle sorun olmaz.Bunu yaptıktan sonra x-plore programını silmemiz halinde bir problem çıkar mı ?
İnstall.exe yi kuramıyorum neden acaba bütün söylenenleri yaptım ama çalışmıyor
Telefonu kapat aç .C:/SYS/bin konumu yok
Cde SYS var fakat içinde bin klasörü yok :S ?
Ne yapmalıyım
(N5800 xpressmusic)
arkadaşlar merhaba. yardımınıza ihtiyacım var. telefon olarak e72-1 white edition kullanıyorum. sürüm 081.003 .. ya ben de telefonumu hacklemek istiyorum ama bir türlü yapamadım lütfen yardımcı olur musunuz ? şimdiden çok teşekkürler . Allah a emanet
----------Eklendi @ 17:11:40 ---------- Yazıldı @ 16:26:33 ----------
kardeşim 8. adıma kadar geldim. install server paketini indirdim içinde e72 nin olduğu dosyayı buldum.. buradan sonrasına ne olur yardım eder misiniz? x-plore nedir ne yapmam gerekiyor telefona mı kurcam ? c sys bin klasörü nerde ne olur yardm edin
----------Eklendi @ 17:12:58 ---------- Yazıldı @ 17:11:40 ----------
reis 8. adıma kadar geldim. install server paketini indirdim içinde e72 nin olduğu dosyayı buldum.. buradan sonrasına ne olur yardım eder misiniz? x-plore nedir ne yapmam gerekiyor telefona mı kurcam ? c sys bin klasörü nerde ne olur yardm edin
5800 Xpressmusic'de söylenenleri yaptık ama maalesef unsigned uygulama yüklerken yine sertifika hatası verdi. Oysa installserver ve open4all söylenildiği gibi yeşil oldu. Ama neden halen sertifika hatası veriyor ki ? Acaba işlemleri sil baştan tekrar yapsak mı ???
codeturk Allah razı olsun yardımcı oluyosun ama pek anlamıyorum kardeşim ben aynı dedikleri gibi yaptım rom patclerin ikisini de auto yaptım sonunu nasıl yapcam bi türlü bitiremedim kafayı yicem
eyvallah kardeş allah bin kere razı olsun çok sağol...
----------Eklendi @ 17:39:08 ---------- Yazıldı @ 17:34:50 ----------
kardeş harbiden oldu ya iphone nin mesja teması oldu vallahi çok sağolartık atarız içine bişiler ne olursa
![]()
Benim telefonum 5800 XpressMusic bende o zıp uygulamasını açmıyo yardım edin![]()
![]()
Diğer işlemleri yaptı isen telefonu kapat aç ve x plore ile dosyayı taşı.
emeği geçen herkese tşklerBenim telefonum 5800 XpressMusic bende o zıp uygulamasını açmıyo yardım edin![]()
![]()