karantinaya geliyorum restore diyorumm restore failed:file already exists diye hata geliyor.Ayrıca rom pacher kurarkende sertifika hatası veriyorben c7 anna kullanıyorum.Telefonu bu şekilde hack ledikten sonra her istediğimizi kurabiliyormuyuz yoksa sadece 1kerelikmi
karantinaya geliyorum restore diyorumm restore failed:file already exists diye hata geliyor.Ayrıca rom pacher kurarkende sertifika hatası veriyorben c7 anna kullanıyorum.Telefonu bu şekilde hack ledikten sonra her istediğimizi kurabiliyormuyuz yoksa sadece 1kerelikmi
gidin biraz araştırma yapın her şeyi sensation ustadan beklemeyin normalde yöntem tıkandı seni hard format atmaktan kurtarıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yazının altında hacking arcive oradan indir nortonu kur üç dosya çıkacak restore all yani hepsini restore yap rom patcherı kur işte bu kadar....
ilk olarak çıkardığı yöntem updatedswicertstore.dat isimli dosya restore ediliyordu nokianın da böyle bir yaması var onunla çakışıp üzerine yazamama hatası veriyordu rom patcher plus ile yapılıyordu bazı telefonlarda bu hata olunca oda yöntemi rom patcher lite versiyona çevirdi restore de o üç dosya patcher.ldd patchers3.ldd patchershadow.ldd dir tabi kendi ismini yazmış o bölüme coderus diye,sensation usta konuyu yenilermi orasını bilemem ama linki gösterdik işte...
5320 Xm hackledim bu sistemle çok teşekkür ederim hacklenmiyo dediler korkuttular hep ama oldu bu sefer.. 5800 Xm 'de denedim ancak başarılı olmadı.. 5320 den farklı olarak yüklediğim programdaki firewall yazısı devre dışı gözüküyordu.. onu da farklı bir yöntemle hackledim .. yinede teşekkür ederim ..
rompatcherın içindekiler görünmüyo tema efekt programı yükledim kapatp açtm hack kalktı rompatcherı yeniden kurdum yenidn hackde denedim ama yok içindekiler