Link i tıkla ve indirdiğin zip dosyasını x-plore ile aç, içinde iki zip dosyası daha göreceksin,
installserverS3.zip dosyasının içindeki dosyayı yine x-plore ile C:/sys/bin konumuna at. (Eğer C:/sys/bin konumunu göremiyorsan x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretleyip, rompatcherdan da open4all yamasını aktif et. Artık C:/sys/bin konumunu x-plore ile görebilirsin.)
instalserverRP+v1.7.zip dosyasının içindeki dosyayı yine x-plore ile C:/patches klasörüne atıp telefonu yeniden başlat...
rompatcher ı çalıştırıp içindeki üç yamayıda aktif et, hack işlemin tamamdır.
benim telefon c601 Denedim beceremedim ya süresi geçmiş sertifika diyo onu beceremedim galiba x plore dosyası o hata yi veriyo bi yardım edebilir misiniz daha acemiyim de
benim telefon c601 Denedim beceremedim ya süresi geçmiş sertifika diyo onu beceremedim galiba x plore dosyası o hata yi veriyo bi yardım edebilir misiniz daha acemiyim de
yükleme ayarlarını kontrol et, yazılım yüklemeyi tümü. çevrim içi sert. kont. kapalı olarak değiştir, yine hata verirse bilgilerini yedekleyip soft format at...