Emrgncy
Üye
anlatımda C/ patches klasürüne dosya atılacağı yazmıyo . Atılacak dosyanın linkini atarmısın.
installserver.exe x-plore de gözükmüyor
Bunları yapınca ne olacak telefona anlamadım?
çok teşekkür ederim 1aydır yapmaya çalışıyordum senin sayende oldu...
C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gereken dosyaları atmamışsındır...c6-01 hala sertifika hatası geliyor
nokia 500 olmadi. herseyi yaptm format attm yine yaptm ama unsignedleri yuklemiyo.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Link i tıkla ve zip dosyasını download et, x-plore ile açıp içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at ve Rompatcher uygulamasını çalıştır, yeni attığın yamayı orda göreceksin..
diğer iki yamayla birlikte onuda aktif et, artık hack işlemin tamamdır...
- - - Eklendi - - -
Nasıl görünmüyor...
X-plore ile nereye download ettiysen ordan görebilirsin...
- - - Eklendi - - -
Unsigned yani sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuzca yükleyebileceksin...
1.Sayfadakileri yaptım.Sizin verdiğinizi yaptım. Bu seferde signed/Unsigned fark etmeksizin Dosya Bozuk diyor
Telefonum E71 installserver934 dosyasını attım.
Acaba bunu mu atmam gerekirdi? installserver91
- - - Eklendi - - -
oldu çok
E71de çalıkşıyor ekleyin(installserver92 olarak alın)
Emrgncy112: sizin dediğinizi yapmadım sorun olurmu?
Dosya bozuk hatasını C:/sys/bin klasörüne yanlış install attığın için almışsındır...
C:/sys/bin klasörüne atacağın install telefonun işletim sistemine göre olacak...
Olduğuna sevindim.
- - - Eklendi - - -
Senin C:/patches klasörüne yama atmana gerek yok, o yama belle refresh kullananlar için.
EvetFormat atıp 92 attım oldu çalışıyor
Çok
Var ama göremiyorsundur.. Görebilmek için öncelikle x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher programını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.c/sys var bin yok iyi mi (c6 telefon)
İyi de niye sinirleniyorsun kardeşim...kardeşim ben 3 gündür c6-01 telefonumu haclkemeye çalışıyorum bütün sitelere baktım bütün hack sistemlerinin harfi harfine uyguladım yine de sertifika hatasından kurtulamadım lütfen anlatımlarınızı eksik ve yanlış anlatmayın ve bu konuya çözüm bulun yok o telfon da denedim oldu yok bilmem ne bilmem ne öyle konuşacagınıza çözzzzzöm bulllluuuuuuuuun artıııııııııııık
teşekkürler 5800 v52.0.007 de oldu (:
nasıl atamıyorsun...ya arkadas sen hangi EXE i kullandın bende 5800 v52.0.007 kullanıyorum ama instal server 934 sysnin icine atılmıyor bozuk sanırım
- - - Eklendi - - -
5800 v52.0.007 telefon kullanıyorum hepsini birebir aynı yaptım lakin EXE hatalı galiba sys nin icine atamıyorum bozuk mu yoksa anlamadım gitti
C:/patches klasörüne installserverRP+v1.7.rmp yamasını attın mı?nokia 500 de dediklerinin hepsini yaptım gene olmadı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?