Emrgncy
Üye
Eyvallah...tmm kardesim deniyorum hemen olursa yada olmazsa haber veririm
- - - Eklendi - - -
kardesim çok sağol oldu walla yine sayende
Eyvallah...tmm kardesim deniyorum hemen olursa yada olmazsa haber veririm
- - - Eklendi - - -
kardesim çok sağol oldu walla yine sayende
kardeş bende antivirüs programını yüklemeye çalıştığım zaman dahili bileşen hatası veriyor
Arkadaslar bu rompatchrı indirdigm zaman dosya bozuk diyo neden acaba
sadece rompatcherda mı yapıyor bu hatayı?
(((Telefondaki C sürücüsüne atacaksın, x-plore ileArkadaşim ben 7. Siraya kadar yaptim 8 i anlamadim hangi c bu ne atacam bilgisayardaki c mi yoksa telefondaki c mi ben bu arada c6-01 kullaniyom ne yapacam nasil atacam x-piro ile he
C./sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları attın mı?merhabalar bnde c6-01 kullanıyorum sürüm belle refresh hard format attım kendi özellikleri silindi sitenizde verdiğinizvideo ve fhoto dezenlemeyi indirdim en başta sertifika hatası dedi. sonra dediğinizi aynen yaptım herşeyiyle tekrar yüklemek istedim yine sertifika hatası dedi ben mi eksik yaptım(((
refreshin hack olması için C:/patches klasörüne installserverRP+v1.7.rmp yamasını atıp rompatcherdan o yamayı aktif etmen gerekli...refresh de olmadı malesef
Mesajını geç gördüm kusura bakma, yaptığına sevindim Hayırlı Olsun...kardeş onu nerden indireceğiz??
- - - Eklendi - - -
o yamayı nerden indirebiliriz???
- - - Eklendi - - -
sonunda yaptım gerçekten çok sağolun)) belle için eksik dosya varmış onuda yaptım ondan sonra oldu gerçekten çok sağolun
Sen telefona hard format atmışsın galiba...ya ama bi sorun varönceden video düzenleyicide slayt gösterisi yaparken film şeritleri vardı bulut film vs. şimdi bunlar yok
(
- - - Eklendi - - -
ayrıca slayt oluşturduktan sonra diğer resimlere geçişlerde ayarlama yapabiliyorduk baktım onlarda yok neden acaba![]()
n8 e de olmadı instalserver i de degiştirdim yinede olmuyo daha önce yapmıştım o zaman oldu ama şimdi niye olmuyo anlamadım yinede emegin iin tşklerr