Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

Emrgncy

Emrgncy

Üye
anlatımda C/ patches klasürüne dosya atılacağı yazmıyo . Atılacak dosyanın linkini atarmısın.

Link i tıkla ve zip dosyasını download et, x-plore ile açıp içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at ve Rompatcher uygulamasını çalıştır, yeni attığın yamayı orda göreceksin..
diğer iki yamayla birlikte onuda aktif et, artık hack işlemin tamamdır...

- - - Eklendi - - -

installserver.exe x-plore de gözükmüyor

Nasıl görünmüyor...

X-plore ile nereye download ettiysen ordan görebilirsin...

- - - Eklendi - - -

Bunları yapınca ne olacak telefona anlamadım?

Unsigned yani sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuzca yükleyebileceksin...

hasan346

Üye
çok teşekkür ederim 1aydır yapmaya çalışıyordum senin sayende oldu...

volkanik38

volkanik38

Üye
c6-01 hala sertifika hatası geliyor

yaban12

Üye
müthiş....6210n olumlu,sağol

fullozellik

Üye
ellerine sağlık 5800 a uyguladım juke diye oturdu :D

32kqnkq43

Üye
nokia 500 olmadi. herseyi yaptm format attm yine yaptm ama unsignedleri yuklemiyo.

Legendary.

Legendary.

Üye

Link i tıkla ve zip dosyasını download et, x-plore ile açıp içindeki dosyayı C:/patches klasörüne at ve Rompatcher uygulamasını çalıştır, yeni attığın yamayı orda göreceksin..
diğer iki yamayla birlikte onuda aktif et, artık hack işlemin tamamdır...

- - - Eklendi - - -

Nasıl görünmüyor...

X-plore ile nereye download ettiysen ordan görebilirsin...

- - - Eklendi - - -

Unsigned yani sertifika hatası veren uygulamaları sorunsuzca yükleyebileceksin...

1.Sayfadakileri yaptım.Sizin verdiğinizi yaptım. Bu seferde signed/Unsigned fark etmeksizin Dosya Bozuk diyor :allalla:

Telefonum E71 installserver934 dosyasını attım.
Acaba bunu mu atmam gerekirdi? installserver91

- - - Eklendi - - -

:oley oldu çok :tşk:
E71de çalıkşıyor ekleyin(installserver92 olarak alın)

Emrgncy112: sizin dediğinizi yapmadım sorun olurmu? :allalla:

Emrgncy

Emrgncy

Üye

1.Sayfadakileri yaptım.Sizin verdiğinizi yaptım. Bu seferde signed/Unsigned fark etmeksizin Dosya Bozuk diyor :allalla:

Telefonum E71 installserver934 dosyasını attım.
Acaba bunu mu atmam gerekirdi? installserver91

- - - Eklendi - - -

:oley oldu çok :tşk:
E71de çalıkşıyor ekleyin(installserver92 olarak alın)

Emrgncy112: sizin dediğinizi yapmadım sorun olurmu? :allalla:

Dosya bozuk hatasını C:/sys/bin klasörüne yanlış install attığın için almışsındır...

C:/sys/bin klasörüne atacağın install telefonun işletim sistemine göre olacak...

Olduğuna sevindim.

- - - Eklendi - - -

Senin C:/patches klasörüne yama atmana gerek yok, o yama belle refresh kullananlar için.

Legendary.

Legendary.

Üye

Dosya bozuk hatasını C:/sys/bin klasörüne yanlış install attığın için almışsındır...

C:/sys/bin klasörüne atacağın install telefonun işletim sistemine göre olacak...

Olduğuna sevindim.

- - - Eklendi - - -

Senin C:/patches klasörüne yama atmana gerek yok, o yama belle refresh kullananlar için.

Evet :) Format atıp 92 attım oldu çalışıyor :oley
Çok :tşk:

Emrgncy

Emrgncy

Üye

Evet :) Format atıp 92 attım oldu çalışıyor :oley
Çok :tşk:

Format atmana gerek yoktu, C:/sys/bin konumuna attığın install dosyasını bulup silmen yeterliydi ama atmışsın artık :)

Tekrardan hayırlı olsun...

sonar055

Üye
c/sys var bin yok iyi mi (c6 telefon)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
c/sys var bin yok iyi mi (c6 telefon)
Var ama göremiyorsundur.. Görebilmek için öncelikle x-plore ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle, sonra rompatcher programını çalıştırıp open4all yamasını aktif et.
Artık x-plore ile C:/sys/bin konumunu görebilirsin...

monok

Üye
kardeşim ben 3 gündür c6-01 telefonumu haclkemeye çalışıyorum bütün sitelere baktım bütün hack sistemlerinin harfi harfine uyguladım yine de sertifika hatasından kurtulamadım lütfen anlatımlarınızı eksik ve yanlış anlatmayın ve bu konuya çözüm bulun yok o telfon da denedim oldu yok bilmem ne bilmem ne öyle konuşacagınıza çözzzzzöm bulllluuuuuuuuun artıııııııııııık:off:

Emrgncy

Emrgncy

Üye
kardeşim ben 3 gündür c6-01 telefonumu haclkemeye çalışıyorum bütün sitelere baktım bütün hack sistemlerinin harfi harfine uyguladım yine de sertifika hatasından kurtulamadım lütfen anlatımlarınızı eksik ve yanlış anlatmayın ve bu konuya çözüm bulun yok o telfon da denedim oldu yok bilmem ne bilmem ne öyle konuşacagınıza çözzzzzöm bulllluuuuuuuuun artıııııııııııık:off:
İyi de niye sinirleniyorsun kardeşim...

100 telefonun 99 unda olup 1 inde olmuyorsa bu konunun eksik yada yanlış olduğu anlamına gelmez...

Gelelim senin sorununa..
C:/sys/bin ve C:/patches klasörlerine gerekli dosyaları attın mı?

karam_5

Üye
nokia 500 de dediklerinin hepsini yaptım gene olmadı olmuyor.

arvistar

Üye
teşekkürler 5800 v52.0.007 de oldu (:

ya arkadas sen hangi EXE i kullandın bende 5800 v52.0.007 kullanıyorum ama instal server 934 sysnin icine atılmıyor bozuk sanırım

- - - Eklendi - - -

5800 v52.0.007 telefon kullanıyorum hepsini birebir aynı yaptım lakin EXE hatalı galiba sys nin icine atamıyorum bozuk mu yoksa anlamadım gitti

Emrgncy

Emrgncy

Üye
ya arkadas sen hangi EXE i kullandın bende 5800 v52.0.007 kullanıyorum ama instal server 934 sysnin icine atılmıyor bozuk sanırım

- - - Eklendi - - -

5800 v52.0.007 telefon kullanıyorum hepsini birebir aynı yaptım lakin EXE hatalı galiba sys nin icine atamıyorum bozuk mu yoksa anlamadım gitti
nasıl atamıyorsun...
x-plore ile atacaksın, ayrıca sys nin içine değil, onun içindeki bin klasörüne atacaksın...

- - - Eklendi - - -

nokia 500 de dediklerinin hepsini yaptım gene olmadı olmuyor.
C:/patches klasörüne installserverRP+v1.7.rmp yamasını attın mı?

Üst Alt