Emrgncy Üye maho237' Alıntı: instalserverRP+v1.7.rmp hocam bu ek kaldı bi ilk sayfada yok :S Genişletmek için tıkla ... Pm attım...
maho237' Alıntı: instalserverRP+v1.7.rmp hocam bu ek kaldı bi ilk sayfada yok :S Genişletmek için tıkla ... Pm attım...
umitgul18 Üye nokia 500 olmadı xplore ayarlarından supheleniyorum ayarlara nerden bakicam konuda yeniyim
Emrgncy Üye umitgul18' Alıntı: nokia 500 olmadı xplore ayarlarından supheleniyorum ayarlara nerden bakicam konuda yeniyim Genişletmek için tıkla ... x-plore da şu yolu takip et menu/tools/ configuration > Açilan sayfanın en üstteki 4 kutucuğu da işaretle.. aynı sayfada aşağı doğru inip dili de türkçe yapabilirsin..
umitgul18' Alıntı: nokia 500 olmadı xplore ayarlarından supheleniyorum ayarlara nerden bakicam konuda yeniyim Genişletmek için tıkla ... x-plore da şu yolu takip et menu/tools/ configuration > Açilan sayfanın en üstteki 4 kutucuğu da işaretle.. aynı sayfada aşağı doğru inip dili de türkçe yapabilirsin..
Emrgncy Üye gevhern' Alıntı: xplorede hepsini aktif ettim ama yinede sys de bin yok ve bişe atamıyorum tel n8-00 Genişletmek için tıkla ... Rompatcher programını çalıştırıp open4all yamasını aktif et ve tekrar x-plore ile bak C:/sys/bin klasörünü göreceksin...
gevhern' Alıntı: xplorede hepsini aktif ettim ama yinede sys de bin yok ve bişe atamıyorum tel n8-00 Genişletmek için tıkla ... Rompatcher programını çalıştırıp open4all yamasını aktif et ve tekrar x-plore ile bak C:/sys/bin klasörünü göreceksin...
umitgul18 Üye 8. Adım dahil butun adımları yaptım ama tele angry birds seasons yüklicektim hala güvenilmeyen yerden yüklenmez dedi
8. Adım dahil butun adımları yaptım ama tele angry birds seasons yüklicektim hala güvenilmeyen yerden yüklenmez dedi
Emrgncy Üye xxface' Alıntı: Symantec Symbian Hack' kaldırılamıyor diyor Genişletmek için tıkla ... telefonu restart yap öyle kaldırmayı dene.. - - - Eklendi - - - bahasunay123' Alıntı: ya benim c6 da c\sys var ama bin yok ve onun içinede atamıyorum Genişletmek için tıkla ... Rompatcher programından open4all yamasını aktif edip öyle bak bin klasörüne - - - Eklendi - - - umitgul18' Alıntı: 8. Adım dahil butun adımları yaptım ama tele angry birds seasons yüklicektim hala güvenilmeyen yerden yüklenmez dedi Genişletmek için tıkla ... O hatanın hack ile alakası yok, Öncelikle yükleme ayarlarını kontrol et, Yazılım yüklemeyi 'Tümü' olarak, çevrim içi sert. kont. 'kapalı' olarak seç. eğer ayarlar zaten söylediğim gibiyse oyunun başka bir versiyonunu dene...
xxface' Alıntı: Symantec Symbian Hack' kaldırılamıyor diyor Genişletmek için tıkla ... telefonu restart yap öyle kaldırmayı dene.. - - - Eklendi - - - bahasunay123' Alıntı: ya benim c6 da c\sys var ama bin yok ve onun içinede atamıyorum Genişletmek için tıkla ... Rompatcher programından open4all yamasını aktif edip öyle bak bin klasörüne - - - Eklendi - - - umitgul18' Alıntı: 8. Adım dahil butun adımları yaptım ama tele angry birds seasons yüklicektim hala güvenilmeyen yerden yüklenmez dedi Genişletmek için tıkla ... O hatanın hack ile alakası yok, Öncelikle yükleme ayarlarını kontrol et, Yazılım yüklemeyi 'Tümü' olarak, çevrim içi sert. kont. 'kapalı' olarak seç. eğer ayarlar zaten söylediğim gibiyse oyunun başka bir versiyonunu dene...
aar_24_4 Üye yok arkadaş yok hiçbiri omuyo hala sertifika hatası veriyo ya çözen olursa bana ulaşırsa sevinirim
Emrgncy Üye aar_24_4' Alıntı: yok arkadaş yok hiçbiri omuyo hala sertifika hatası veriyo ya çözen olursa bana ulaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... C:/sys/bin klasörüne telefonun sistemine uygun install dosyasını attın mı? ayrıca installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne atıp Rompatcher dan diğer yamalarla birlikte aktif etmen gerekli...
aar_24_4' Alıntı: yok arkadaş yok hiçbiri omuyo hala sertifika hatası veriyo ya çözen olursa bana ulaşırsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... C:/sys/bin klasörüne telefonun sistemine uygun install dosyasını attın mı? ayrıca installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne atıp Rompatcher dan diğer yamalarla birlikte aktif etmen gerekli...
Emrgncy Üye collector2' Alıntı: rom patcher yüklenmiyor n8 yardım Genişletmek için tıkla ... Dahili bileşen hatası veriyorsa telefonunu Fp2 ye güncellemişsindir, Üst konularda Fp2ler için açılmış hack konusunu ziyaret et...
collector2' Alıntı: rom patcher yüklenmiyor n8 yardım Genişletmek için tıkla ... Dahili bileşen hatası veriyorsa telefonunu Fp2 ye güncellemişsindir, Üst konularda Fp2ler için açılmış hack konusunu ziyaret et...
OozyStaw Üye tel modeli n8 kardeş sys/bib içine zip halinde mi atıcaz yoksa exe halinde mi bir de shackten sonra signedleri nasıl kuracağız Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
tel modeli n8 kardeş sys/bib içine zip halinde mi atıcaz yoksa exe halinde mi bir de shackten sonra signedleri nasıl kuracağız Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Esendağlı Üye dragon2133' Alıntı: tel modeli n8 kardeş sys/bib içine zip halinde mi atıcaz yoksa exe halinde mi bir de shackten sonra signedleri nasıl kuracağız Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Exe halinde atıp rompatcher den dosyayı aktif edip normal şekilde signed dosyaları yükleyebileceksin
dragon2133' Alıntı: tel modeli n8 kardeş sys/bib içine zip halinde mi atıcaz yoksa exe halinde mi bir de shackten sonra signedleri nasıl kuracağız Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi Genişletmek için tıkla ... Exe halinde atıp rompatcher den dosyayı aktif edip normal şekilde signed dosyaları yükleyebileceksin
fatihinanç Üye u_cosar' Alıntı: c6-01 de başarılı sonuç verdi Genişletmek için tıkla ... lütfen bana yardım edin . Benim telefonda nokia c601 ama yapmasını bilmiyorum . Telefonum 05455127404-05532882471 lütfen yardımcı olun .
u_cosar' Alıntı: c6-01 de başarılı sonuç verdi Genişletmek için tıkla ... lütfen bana yardım edin . Benim telefonda nokia c601 ama yapmasını bilmiyorum . Telefonum 05455127404-05532882471 lütfen yardımcı olun .