Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

maho237

Üye
instalserverRP+v1.7.rmp hocam bu ek kaldı bi ilk sayfada yok :S

zakharion

zakharion

Üye
yaptım. Oldu ama widgetleri ana ekrana atamıyorum. Demekki başka bir hack olayı.

umitgul18

umitgul18

Üye
nokia 500 olmadı xplore ayarlarından supheleniyorum ayarlara nerden bakicam konuda yeniyim

saloflow

Üye
on mnumara NOKIA E55

Emrgncy

Emrgncy

Üye
nokia 500 olmadı xplore ayarlarından supheleniyorum ayarlara nerden bakicam konuda yeniyim
x-plore da şu yolu takip et

menu/tools/ configuration > Açilan sayfanın en üstteki 4 kutucuğu da işaretle.. aynı sayfada aşağı doğru inip dili de türkçe yapabilirsin..

gevhern

gevhern

Üye
xplorede hepsini aktif ettim ama yinede sys de bin yok ve bişe atamıyorum tel n8-00

Emrgncy

Emrgncy

Üye
xplorede hepsini aktif ettim ama yinede sys de bin yok ve bişe atamıyorum tel n8-00
Rompatcher programını çalıştırıp open4all yamasını aktif et ve tekrar x-plore ile bak C:/sys/bin klasörünü göreceksin...

• Beğen
Tepkiler: xxface

xxface

Üye
Symantec Symbian Hack' kaldırılamıyor diyor :(

umitgul18

umitgul18

Üye
8. Adım dahil butun adımları yaptım ama tele angry birds seasons yüklicektim hala güvenilmeyen yerden yüklenmez dedi

bahasunay123

Üye
ya benim c6 da c\sys var ama bin yok ve onun içinede atamıyorum

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Symantec Symbian Hack' kaldırılamıyor diyor :(
telefonu restart yap öyle kaldırmayı dene..

- - - Eklendi - - -

ya benim c6 da c\sys var ama bin yok ve onun içinede atamıyorum
Rompatcher programından open4all yamasını aktif edip öyle bak bin klasörüne

- - - Eklendi - - -

8. Adım dahil butun adımları yaptım ama tele angry birds seasons yüklicektim hala güvenilmeyen yerden yüklenmez dedi
O hatanın hack ile alakası yok,
Öncelikle yükleme ayarlarını kontrol et, Yazılım yüklemeyi 'Tümü' olarak, çevrim içi sert. kont. 'kapalı' olarak seç. eğer ayarlar zaten söylediğim gibiyse oyunun başka bir versiyonunu dene...

aar_24_4

Üye
yok arkadaş yok hiçbiri omuyo hala sertifika hatası veriyo ya çözen olursa bana ulaşırsa sevinirim

Emrgncy

Emrgncy

Üye
yok arkadaş yok hiçbiri omuyo hala sertifika hatası veriyo ya çözen olursa bana ulaşırsa sevinirim
C:/sys/bin klasörüne telefonun sistemine uygun install dosyasını attın mı?

ayrıca installserverRP+v1.7.rmp dosyasını C:/patches klasörüne atıp Rompatcher dan diğer yamalarla birlikte aktif etmen gerekli...

collector2

collector2

Üye
rom patcher yüklenmiyor n8 yardım

OozyStaw

OozyStaw

Üye
tel modeli n8 kardeş sys/bib içine zip halinde mi atıcaz yoksa exe halinde mi bir de shackten sonra signedleri nasıl kuracağız

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
tel modeli n8 kardeş sys/bib içine zip halinde mi atıcaz yoksa exe halinde mi bir de shackten sonra signedleri nasıl kuracağız

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Exe halinde atıp rompatcher den dosyayı aktif edip normal şekilde signed dosyaları yükleyebileceksin

jackal02

jackal02

Üye
nokia c7 olumsuz :(

fatihinanç

fatihinanç

Üye

Üst Alt