link'i tıkla ve zip dosyasını indir. installserverS^3.zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını x-plore ile çıkarıp c/sys/bin klasörüne at, sonra [MaxiCep] Install Server RP+ v1.7.zip doyasının içindeki dosyayı yine x-plore yardımıyla C/patches klasörüne at ve telefonu yeniden başlat.
Rompatcherı çalıştırıp içindeki üç yamayı da aktif et.
Artık unsigned olan uygulamaları yükleyebilirsin...
Allah razı olsun. Bi türlü beceremiyordum . uğraşmaya vaktim de az oluyordu.2-3 aydır hiç bişey yapamıyordum.biraz da derslerle uğraşmamdan olsa da emeği geçen herkese çok teşekkürler. çok başarılı bir yazı çok başarılı bir paylaşım.
- - - Eklendi - - -
tekrar yardım istiyorum çünkü 1 uygulama kurduktan sonra aynı takıntıyı yaptı ne yapmamı öneriyorusnuz.?????
- - - Eklendi - - -
yine sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyor. ben yine baştan sona yaptım gerekenleri olmadı :SSS
Arkadaşlar acil yardım 1 aydır hack leyemedim telefonuMun modeli N95 8GB V 15.0.015 installserver.exe dosyasını falan denedim olmuyo..lütfen yardım edin
c6-01 yaptım ama olmadı sertifika hatası aldım yine Benim tel hafızası pc de dolu görünüyor ama telde 300 mb civarı boş alan var o yüzden installserver'i önce hafıza kartına attım x-plore ye girip hafıza kartından sys/bin'e taşıdım ama hiç bir işe yaramadı ondan sonra daha bişey yapmam gerekli mi?
c6-01 yaptım ama olmadı sertifika hatası aldım yine Benim tel hafızası pc de dolu görünüyor ama telde 300 mb civarı boş alan var o yüzden installserver'i önce hafıza kartına attım x-plore ye girip hafıza kartından sys/bin'e taşıdım ama hiç bir işe yaramadı ondan sonra daha bişey yapmam gerekli mi?