c6-01 black belle haclendi işe yarıyor kardeş sağolsın fakat benim bir sorunum var
konumlama yöntemlerinden wi-fi seçeneği kayboldu acaba neden olabilir?
c6-01 anna da anlattığınız gibi uygulamaları yükledim. artık unsigned uygulamaları yüklüyorum. fakat hack yaptığımdan beri telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. ne oldu bende anlamadım. fikri olan varmı?
c6-01 anna da anlattığınız gibi uygulamaları yükledim. artık unsigned uygulamaları yüklüyorum. fakat hack yaptığımdan beri telefon kendi kendine kapanıp açılmaya başladı. ne oldu bende anlamadım. fikri olan varmı?
Galiba kimsenin fikri yok. kendi kendine kapanıp açılmalar artmaya başladı. telefona nazar mı değdi ben de anlamadım...
Galiba kimsenin fikri yok. kendi kendine kapanıp açılmalar artmaya başladı. telefona nazar mı değdi ben de anlamadım... TELEFONA YAZIK OLACAK, KİMSENİN UMURUNDA DEĞİL... TELEFON KENDİ KENDİNE AÇILIP KAPANIYOR, HATTA AÇILIP KAPANIRKEN SESSİZCE OLUYOR BUNLAR... AÇILIŞ SESİ VE GÖRÜNTÜSÜ FALAN DA YOK YANİ... ÇOK İLGİNÇ
Çooook tesekkürler. yaklasik 2.5 senedir denemedigim yol kalmadi ama olmuyordu, ama senin emek verdigin programla oldu. Telefonum: 5800 xp müzik: (yazilim sürümü:40.0.005 özel sürüm: 40.0.005.C02.01 dil paketi: 2
tür: RM-356) idi. Dedigini aynen uyguladim oldu simdi, pravitenin icini görüyorum. Kardesim sana sonsuz minnettarim, ya kardes allah ne nuradin varsa vesin allah seni sevdiklerinden ayirmasin. Allah hep kalbine göre versin. Coksagol kardes tesekürler.