Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

bellede başarılımı arkadaşlar ?

Annada olmuştu. Şimdi niye olmuyor ?

----------Eklendi @ 00:20:53 ---------- Yazıldı @ 00:17:35 ----------

Bende sorun var. Programda listeledim sertifiksları , sonra restore dedim. Rom patcher 3.1 yükledim ama gene hata alıorm. Sertifika hatası. Annada olmuştu.

oguz0625

Üye

x-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.

burdan indirebilirsin.

nokia e5-00 081.004 başarılı. ellerin dert görmesin. umu da sorun yaşayanlar için büyük alternatif

evroo

Üye
oldu teşekkürler

klavyeci

Üye
Nokia 700'de oluyor mu acaba?Ona göre o cihazdan alacam.Acele kesin bilgi ve işe yarayan installserver dosyası istiyorum

AHMED...

Üye
anna da olmuştu belle de olmadı dostum ya c6.01

oguz0625

Üye
anna da olmuştu belle de olmadı dostum ya c6.01

linkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene

Tepkiler: Tuzlucam76

AHMED...

Üye
linkteki S^3 klasörünün içinde installserver.exe dosyası var x-plore ile c:/sys/bin klasörünün içine atıp öyle dene

Saol dostum bi daha uğraşıyim

----------Eklendi @ 12:54:35 ---------- Yazıldı @ 12:48:14 ----------

oldu dostum çok Saol virüs programı ve rompatcher yüklü değil

Tepkiler: oguz0625
x-plore aracılıgıyla installserver.exe dosyasını c:/sys/bin klasörüne atmayı dene.

burdan indirebilirsin.

zaten var installserver. Tekrardan atmama gerk varmı?

----------Eklendi @ 14:11:05 ---------- Yazıldı @ 14:02:59 ----------

burdan indirebilirsin.

çok saol. gerçekte bu kadar küçük şeyle hadk derdinden kurtuldum. Oldu sonunda. Ellerin dert görmesin.

Tepkiler: oguz0625

Node

Üye

Bu dosyayı atınca sadece sistem klasörlerini görebiliyorum. Sertifika hatası devam ediyor.