Symbian Windows XP Teması ve Sesleri Xp açılış ekranı ve Başlat Menüsü

Sponsorlu Bağlantılar

leaf09

Üye
siteniz cok gzl paylasımlar cok gzl cok tskkürler calısmalaraınız için paylasmalarınız için

TunaKarahan

TunaKarahan

Üye
Güzel çalişma

okkankaya

okkankaya

Üye
Teşekkürler

cptalperen

cptalperen

Üye
eyvallah güzel paylaşım ama resimler görünmüyor :S

ananıgari

Üye
link nerdeeeeeeee

caner90

caner90

Üye
sağol emeğine sağlık

mcetin55

mcetin55

Üye
resimler yokki !

Sembolbu

Sembolbu

Üye
Teşekkürler

gurcan99

Üye
Ya kardeşim morelini bozma güzel paylaşım sate detaylı anlatmışın lütfen oku.txt de!

Legend King

Legend King

Üye
sağol

academic1i

Üye
deneyelim bakalım :)

karopy

Üye
ben beğendm la güzel olmuş ellerine sağlık. ayrıca o sesleri de dosya yöneticisinden girip açılış ve kapanış müzikleri olarak kullanma ihtimalimiz var. ben çok uğraştığım için güveniyorum kendime. C: D: sürücüsü var girip datalarıyla oynamak var akıl edin bence. insan isteyince herşeyi yapabilir.

CoDeYs

CoDeYs

Üye
denicem

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Teşekkürler

erkanayla

Üye
hersey gonlunce olsun ne dusunuyorsan yaradan allah sana 2 katını versın calıssada calısmasada elıne koluna saglık tesekkur ederım

erkanayla

Üye
bn alsamda almasamda tesekkur ederım sen begendıysen sorun yoktur tebrıkler:yuru

sevsne

Üye
ben yinede cevaplıyorum yeter ki sen üzül:oke:me

sagorpa

Üye
bende xp teamsı var açılırken ve kapaırken xp sesleri çıkıyor kapaklı telefon ise kapağı kaldırınca oturum açma sesi kapatıncada oturum kapama sesi geliyor :) açılırkende xp mavi şey doluyor :)
:naughty::heyo::aha::horse:

gurbetcii

gurbetcii

Üye
paylaşılan her şey mutlaka birilerinin işine yaramıştır mutlaka heyecandan teşekkür etmeyi unutmuş olabilir hoş görüile karşılayalım her türlü paylaşıma teşekkürler :oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke:

cabbar65

cabbar65

Üye
eline sağlık tşkler

Üst Alt