Symbian Windows XP Teması ve Sesleri Xp açılış ekranı ve Başlat Menüsü

Sponsorlu Bağlantılar

ahmis83

Üye
    Konu Sahibi
Symbian Windows XP Teması ve Sesleri Xp açılış ekranı ve Başlat Menüsü
:oley Telefonunuza eğer s60sa xp teması,xp başlat menüsü,xp bar,xp açılış ekranı ve xp açılış ve kapanış sesi yükleyin.Cep telefonunuz tam anlamıyla mobile xp olsun.Güle güle kullanın.

Resimler

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA, dayco, iburhank ve 46 diğerleri

ahmis83

Üye
    Konu Sahibi
yani üzüldüm hakkaten.hiç kimse bişey yazmamış.böle olunca da insanın bişey paylaşası gelmiyo yav.ama ben yine de paylaşıcam.işinize yarasın da.saolun arkadaşlar yine de:(

• Beğen
Tepkiler: gurbetcii, bendeniz barış ve aytac75
sublieutenant

sublieutenant

Üye
olayı açmamışsın kii... sesleri olsa neolacak açılış ve kapanışta çalacakmı? hatta bilgisayara benzese ne olacakki? onu anlamadım,unutma ayrıntı herşeydir....:lol

• Beğenmedim
Tepkiler: DeV/AsA
a21a

a21a

Emekli Yönetici
yani üzüldüm hakkaten.hiç kimse bişey yazmamış.böle olunca da insanın bişey paylaşası gelmiyo yav.ama ben yine de paylaşıcam.işinize yarasın da.saolun arkadaşlar yine de:(

Hemen darılmana gerek yok.:) resimlerden anladığım kadarı ile bu bildiğimiz smart setting.. sen paylaşıma devam et. :spr mutlaka takdir eden olacaktır.:)

*** Dosyayı siteye ekledim..:oke:

acer1903

acer1903

Üye
arkadaşım çok güzel olmuş. emeğine sağlık. ancak açılış logosu olmadı. bi de açılışta windows sesi gelecek mi? ben de gelmedi. bi açıklarsan çok memnun olurum. şimdide teşekkür ederim.

ahmis83

Üye
    Konu Sahibi
açılışta ve kapanışta xp sesi gelmeyecek tabi.bunu açıkladım verdiğim rar klasöründe.sadece isteyen mesaj sesini yapabilir yada başka bi uyarı sesini xp sesi olarak ayarlayabilir.teşekkür ederim iyi yada kötü yorum yapanlara.

atakan2005

Üye
eline koluna emeğine sağlık:yuru

ahmis83

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim atakan kardeş

mmxteknoloji

mmxteknoloji

Üye
Güzel çalişma

Semih_Dala

Üye
telfona yüklerken Sorun Olmaz Değil Mİ?

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
saol kardeşim paylaşımın için;)

erselozkan

Üye
Teşekkürler arkadaşım . bide zip şifresini versen

ahmis83

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.bu arada telefona bunların kesinlikle zararı yoktur.ayrıca ekran koruyucusu destekliyorsa açılış ekranlarını ekran koruyucusu da yapabilirsiniz.ekran açılış ekranı ayarı da ayarlar bölümünden telefon,genel,açılış notu/logosu bölümünden görüntüyü seçerek yapılmaktadır.bu arada şifresi de yok rarın hayret.

kendir

kendir

Üye
tşkür sğl

redsnake52

redsnake52

Üye
çokk güzel kardeş

ahmis83

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler yorumlar için.

TERKANLI_21

TERKANLI_21

Üye
eyvallah emeğine sağlık kardeş

dj_korsan

Üye
arkadasım benyukledım ses falan gelmedı tema tamamda goruntu we sesler fıs cıktı bunun hakkında bılgı werebılır mısın.....yanı ayıp olmasın:anlas: :anlas: :oku

ahmis83

Üye
    Konu Sahibi
dj_korsan kardeş temayı yüklemişsin güzel.başlat menüsü programını da yüklüycen.açılış ekranlarını ve sesleri nasıl,nerelerde kullanıcanı dosyanın içinde ayrıntılı olarak açıkladım.sen dosyayı indir içini iyice oku sırasıyla yapacakların yazıyo.

Nazy

Nazy

Üye
İçimiz Dışımız Windows Oldu Yaa...
Yakında Millet Evinin Duvarını Windows Arayüzüne Çevirecek.
Köyümüzü Windows Basacak :(
paylaşım için saol

Üst Alt