Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian Windows XP Teması ve Sesleri Xp açılış ekranı ve Başlat Menüsü
Sponsorlu Bağlantılar
ozanonur
Üye
ya hersey iyi hos ama ben bunu nerden indircem nerde bu nerdeeeeee bulamıyorum
ya kareş bunlar bayatladı önemli olan harbiden nokıa nın o çirkin seslerinden kurtulup xp ye dönüştürmek yani icraat ekran koruyucusu yapıp ne yapıcam
KİTİZLİ
Üye
Güzel çalışma emeği geçenlere tşk ederim
S'nek Valesi
Üye
Saolasın.
ali_12
Üye
Eline Sağlık kardeşim hiç işimize yaramasada eline emeğine sağlık teşekkürler ...ben s60 kaç yıldır kullanıyorum ve sizin siteniz daima yanımızda oldu teşekkür ediyoruz..
olayı açmamışsın kii... sesleri olsa neolacak açılış ve kapanışta çalacakmı? hatta bilgisayara benzese ne olacakki? onu anlamadım,unutma ayrıntı herşeydir....
havası olucak işde arkadaşım bak benim telefonum böyle böyle felan ama bir emek var teşekkürler
adikom
Üye
abicim benim tel 6600 mobil xp yaptırdım telefoncuya 30 tl aldı ama süper gidin 30 tl den bişi olmaz aynı bilgisayar gibi bios felan bi usb girişi yok küçük usb den takıcağınız artık süperrrrrrrr ama yinde ahı siklmiş kardeşimize teşekkür ediyorum
Telefonunuza eğer s60sa xp teması,xp başlat menüsü,xp bar,xp açılış ekranı ve arkadaşıma selamlar..elinize sağlık teşekkürler.xp açılış ve kapanış sesi yükleyin.Cep telefonunuz tam anlamıyla mobile xp olsun.Güle güle kullanın.