symbian uiq 3.0 sürüm ile ilgili

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enginyigit

Üye
    Konu Sahibi
symbian uiq 3.0 sürüm ile ilgili
arkadaşlae yeni p990i aldım symbian versiyonu uiq serisi vede bu uygun program bulmak inanın zor tam ümitle buldum deyip telefona yüklüyorum bu sürümü desteklelmemekte diyor.dogru bir analiz mi yapmışım yoksa tesadüfmü. hangi sitelere bakabilirim.
bir de smartmovie 3.40 indirdim ama kısıtlı kullanım ******l 'nasıl ulaşabilirim.

mservank

mservank

Üye
arkadaşlae yeni p990i aldım symbian versiyonu uiq serisi vede bu uygun program bulmak inanın zor tam ümitle buldum deyip telefona yüklüyorum bu sürümü desteklelmemekte diyor.dogru bir analiz mi yapmışım yoksa tesadüfmü. hangi sitelere bakabilirim.
bir de smartmovie 3.40 indirdim ama kısıtlı kullanım ******l 'nasıl ulaşabilirim.

bir kere bu site ile benzer özellik taşıyan paylaşım sitelerinin ismini vermek yasak ayrıca sony ericsson bölümüne bak telefon yen çıktı ise oyun bulmak zor ama en kısa sürede yeni oyunlar çıkacaktır bu konuda pek bilgim yok diğer arkdaşlar burada maxicepte bulunan sony ericsson bölümüyle ilgili linkleri verecektir biraz sabretmen gerekecek:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt