Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
telefonum n78 hacklenmiş cihaz bir kaç uygulama yükledim restart atmam gerekiyordu ama birdaha açılmadı.açılışta nokia yazısı geliyor ama 'eller' gelmeden ekran bembeyaz olup kalıyor.telefon açılmadığı için soft format atamıyorum.hard format atim dedim bu OS 9 lara olmuyormuş.bunun servise gitmeden açılması mümkünmü yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

ilyasazdamur

Üye
deneyip başaran var mı arkadaşlar

--------------- Ekleme ---------------

ewet hard format denedim oldu arkadaşlar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
deneyip başaran var mı arkadaşlar

ewet hard format denedim oldu arkadaşlar
arkadaş nasıl yaptın *+3+yeşil tuş ile birlikte açma kapama tuşu ile ben on kere denedim olmadı.yardımcı olurmusun.çünkü telefonum hala dolapta duruyor.eğer olmazsa c.tesi servise götüreceğim.

tiktik0

Üye
İyi günler. Dün telefonum olan nokia 6630 mesaj gelince kitlendi. Telefonu bir daha açmak için bataryasını çıkarmak zorunda kalıyordum. Sitenizde format atmak için ne yapılabileceği konusunda fikir edindim ve telefona güvenlik kodunu bilmediğim için hard format attım. Ama ne yazık ki yine aynı hatayı tekrarladı. Bunun üzerine Bir Türk olarak sinirlendim ve telefonu odamın duvarına fırlattım. Parçalara ayrılan telefonu toparladım ve artık kitlenmediğini gördüm. Bunun sebebi ne olabilir? Sanırım en kısa zamanda tekrar kitlenir dimi? Ne yapmam gerekiyor? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim...

mamikey

Üye
:pro::oke:saol dostum

umut77

umut77

Üye
aynen bende 10 kere denedim yes tusu 3 tusu olayını :D olmadı olmadı tuslara adam gibi bastım nerde bu formating yazısı yardım lutfen anlatın mukkemmel ama.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
aynen bende 10 kere denedim yes tusu 3 tusu olayını :D olmadı olmadı tuslara adam gibi bastım nerde bu formating yazısı yardım lutfen anlatın mukkemmel ama.
Benim bir telefonumda 7610 buna biçok kere hard format attım.telefon kapalı durumda iken *(yıldız)3(üç)yeşil tuş(arama yapmak için kullandığımız tuş) ve tepedeki açma kapama tuşu bu 4 tuşa basınca 1 kaç saniye sonra 'formating'yazısı çıktı ise format başlamış demektir.yalnız bataryanın dolu olmasına dikkat et ve içinden hafıza kartını ve sim kartını çıkar.birde açma kapama tuşu en son basacağın tuş olsun.başarılar.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
umut77 arkadaşım yapabildinmi?

umut77

umut77

Üye
DENEYECEĞİM arkadasım bi bakayım.. ksr bakma gec baktım foruma bağışla.

OLMUYOR ARKADASLAR 3 KİŞİ DENEDİK YİNE OLMADI DELİ OLACAM :s yardım ların icin cok sağol mapavri.
yok nokia diyor giriuyor sim tak diyor yüz kere denedim. olacağı yok en iyisi telefoncuda deneemek

__ozgur92_

__ozgur92_

Üye
çook teşekkürler

Esendağlı

Esendağlı

Üye
rica ederim umut.keşke problemin halledilebilseydin.inanki üzüldüm ama neden hard format olmuyor anlamadım.çünkü olacağından %100 emindim.kaçkez yaptığım olay çünkü.neyse umarım servise gerek kalmadan halledebilirsin.başarılar dilerim

umut77

umut77

Üye
rica ederim umut.keşke problemin halledilebilseydin.inanki üzüldüm ama neden hard format olmuyor anlamadım.çünkü olacağından %100 emindim.kaçkez yaptığım olay çünkü.neyse umarım servise gerek kalmadan halledebilirsin.başarılar dilerim

sağol kardeşim. Olmuyor işte : ne yapalım

hhayall

Üye
arkadaslar bende qwerty klavye bir model var(E62) normalde 3 ve * tuslari icin "numpad" tusu ve ilgili tusa basiyordum ama hard reset icin tuslara direk basinca da "numpad" ile basinca da olmuyor ne yapacaigm fikri olan var mi ?

Taruu

Üye
arkdaşlar benimde bi sorunum war.. n73 format atmak istiyorum ama kilit kodumun yanlış olduğunu we ( kilit kodu 5 kez yanlış girildi. kod blokesi 5 dk içinde açılacak yazıyor)... ama kilit kodunu aldığımdan beri hiç değiştirmedim.. neden böle bi hata werior bu yüzden format atamıyorum... yardımcı olurmusunuz

umut77

umut77

Üye
hata donanım mıs telin beyni gitmiş sattım bende :D neyse sallaya

(maviş)

Üye
saol kardeş kurtuluşun adresiymiş bura be

ramon_0606

Üye
arkadaım
smbian orein 6600 a *3arama tusu acma tusuna bas ac ok faormatın g yazcak we acıldıgın da vırıs falan warsa yok olr

taru kardes sbian deil mı n 70 *3arama tusu yap acma tusuna bas ac ok oldu bıl kardes

kardeslerim bi sorun oldugun da bana
sorabılrısın ız

turbocat

Üye
arkadaşlar e51 hard format oluyormu?birde hafızada yer açılsın diye c den mail for exchange dosyasını sildim.soft format attım 131 mb kullasnıcı hafızası 129 mb boş gösteriyor.bu 2mb kullanılan hafıza romundan mı dallanıyor.hiç açılmayan bir e51 i nasıl açabiliriz.nasıl formatlayabiliriz. söylerseniz sevinirim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Teşşekkürler.

Taruu

Üye
kardeşim dediğim gibi formatı atıyom ama bu kilit kodu hep yanlış we aynı hata msj werior.... :( ne yapmalıyımm..
ilgine teşekkür ederim
ramon_0606

Üst Alt