Symbian Telefonlarına Format Atmak

ben sürekli programlarla uğraştığım için telefon hep hata veriyor daha önce *#7370# ile yetiniyoerdum hard format sayesinde daha iyi oldu tşklr.

Sağol valla hayatımı kurtardın

6230i yaptım hiç cevap vermiyor

tesekkur edeırım arkadasım.yardımcı oldun.saol

BuuLuuT

Üye
TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE SAYGI

saol bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkürler

ozc_n

Üye
(*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma formatını nedese telefonum kabul etmiyor başka ne yapabilirim veya antivirüs öneriniz olabilirmi olursa eger driver varmı saolun arkadaşlar

aybata

Üye
saolasın güzel bilgi.
peki onun dışında bir soru versiyon yükseltince de bütün bilgiler gidiyor. format atmış gibi oluyormuyuz ?

ibrahimg

Üye
arkadaşlar çok teşekkürler,fakat baştan telefon numaralarınında silindigini söyleseydiniz telefon numaralarınında silindigini bende düşünemedim neyse böylece beni sevenler sadece ulaşır ve bende ona göre bilirim... Yinede eywallah güzel paylaşım.

ya bende 6600 var içinde 256 mb lik hafıza kartı war yaklaşık 10 program 10 oyun 25 mp3 falan war sorun şu telefon acayip yavaş ben bu telefona format atsam düzelir mi eğer düzelirse hangi formatı atmalıyım ha birde içinde smart settings ve ses kalite arttırıcı var bunlar tel. hafızasında yüklü hafıza kartına yüklenmiyo hard format atsam bunlarda gider mi?

--------------- Ekleme ---------------

ya bende 6600 var içinde 256 mb lik hafıza kartı war yaklaşık 10 program 10 oyun 25 mp3 falan war sorun şu telefon acayip yavaş ben bu telefona format atsam düzelir mi eğer düzelirse hangi formatı atmalıyım ha birde içinde smart settings ve ses kalite arttırıcı var bunlar tel. hafızasında yüklü hafıza kartına yüklenmiyo hard format atsam bunlarda gider mi?

otoata

Üye
sağoll!!! bende arıyodum şimdi gözüm takıldı!!!

kanka çok saol telefon sapıtmıştı

gokcer

Üye
emeğine sağlık kardeş çok işime yaradı