Symbian Telefonlarına Format Atmak

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
telefonun kilit kodu istedi onu girdinmi ?eger degiştirmediysen 12345 dir.

erdimcivi

Üye
Tolgacım onu degstrmıstım ve htrlamıyorum.. Napıcam sımdı bısey yapabılırmıyız

--------------- Ekleme ---------------

bi cvp alsam

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Tolgacım onu degstrmıstım ve htrlamıyorum.. Napıcam sımdı bısey yapabılırmıyız

--------------- Ekleme ---------------

bi cvp alsam

şimdi telefonun kapalı ve hiç açılmıyor mu?sadece bu fornat kodları çalışmıyor galiba.

Ozaman rehber ve diğer bilgilerini yedekle ve bu linkte tarif ettiğim gibi yeniden USB kablosuyla telefonuna flash atacaz.

http://www.maxicep.com/symbian-dest...lemi-olmadan-istedigin-dili-yukle-225547.html

Takıldığın bir yer olursa bu linkten cevaplarım.

Paramesium

Üye
saol dostum emeqe saqlıkta bu güvenlik kodunu vermiyor :S

gaddarno

Üye
teşekkürler arkadaş hart ve soft format attım kilit kodu çözülmedi ama verdiğin sitede kilit kodunu çözdüm çok teşekkürler eline sağlık

aa-tolga

aa-tolga

Üye
5800 format şekli:
yeşil tuş + kırmızı tuş + kamera tuşuna basılı tutarak telefonu açıyorsun ve el sıkışma ekranına kadar bu tuşları basılı tutuyorsun, sonra formatlama işlemi başlıyor. Eğer güvenlik kodu sorarsa 12345 girersiniz.

bilgehan_kalkan

bilgehan_kalkan

Üye
Saol.

SlashGun

SlashGun

Üye
Mustafa abi şöyle bi maruzatım var . Ben telefonu yeni aldım . 2. el olarak , telefona güvenlik kodu girilmiş Fakat ben bilmiyorum bu kodu . Bunu öğrenmek içinde bi site vermişsin ordan da denedim bi Sonuç cıkmadı yanlış kod ibaresi verdi telefon .. Acaba bunun farklı bi çözüm yolu daha varmıdır ? Bana bi netice verebilirmisin ?

apnea27

Üye
emegine saglık kardeş ..
ama cok zor durumda kalmayan arkadaşlara tavsıye etmıyorum tekrar pogramları yüklemekzor oluyor

asgold_emre

Üye
3500 format atma lütfen

zekiazder

zekiazder

Üye
teşekkürler

ஐ๑göкнαη๑ஐ

ஐ๑göкнαη๑ஐ

Üye
Kardes cok tesekkür ederim :D

hitcman

hitcman

Üye
ya bende n70 var..yıldız kare 7370 kare yaptım hıcseye olmadı..tema aynı rehber aynı mesajlar duruyo yukledıgım programlar telefon hafızasına gene duruyorr:((

krasblade

krasblade

Üye
benim n79 um var format atmak istiyorum wifi ayarlarını felan karıştırdım galiba format atınca düzelirmi ayarlar yani yeni gelmiş gibi olurmu bide format atmak sağlıklımıdır

noemre

Üye
merhaba telefonumun hicbirseyi olmadigi halde nokia n97 telefonuma format attim ve telefonumun turkce menusu kayboldu simdi nasil yukleyecegil kolay dilden anlatabilecek varmi acaba? daha once iphone kullaniyordum ve yeni nokia kullanicisiyim iyi aksamlar.

oxygenn.

Üye
Symbian işletim sistemine sahip telefonlarda

2) Hard Format

Eğer telefonunuz hiç açılmıyorsa veya güvenlik kodunuzu bilmiyorsanız hard format atarak telefonunuzu tekrar aktif hale getirebilirsiniz.

Format Yöntemi: Telefon kapalı iken (*) (3) (yes) ve yukarıdaki kapama açma tuşuna birlikte basarak format işlemini yapabilirsiniz.

Not: Bu işlemleri yapmadan önce bataryanızın en az yarısının dolu olmasına dikkat ediniz...

( nokia 6300 kullanıyorum denedim ama nedense olmuyor)

Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz

Gelin beraber bu kodu bulalım

Bu siteye giriyorsunuz

Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz

IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz.

Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz...

Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur

Test Edilip Onaylandı (!!!!!!! karşıma çıkan kod benim güvenlik kodum değil başka nasıl bulabilirim)
yardımlarınız için teşekkürler :)

LeareN

LeareN

Üye

nhtt31

Üye
telefon kapalıyken tuslara birer kez mi basıcaz yoksa basılımı tutucaz bana bi anlatıverin

Üst Alt