weryansin
Üye
İnşAllah gelir ancak iki sorun var;
1- Benim mesaj yazma numaram 66678 di 1 saat sonra baktım numara değişmiş 66680 olmuşbu nasıl oluyor
2- sertifika alan arkadaşların bazıları sertifika almış olmalarına rağmen programları fulliyemediklerini yazıyolar yoksa bu sertifikalar sallamamı???
arkadasim bende de ayni sey oldu benim de post numaramda değişiklik olmus.önce sildiklerini ve işleme almadiklarini sandim ama bir iki sayfa ileri gidince buldum ama numara değişmişti.ben bunun onemli oldugunu dusunmuyorum cok fazla oynama olmuyor zaten.4gunde 19 post ileri alinmiş benimki. su anda 50000 kusurdeler.
birde bazi arkadaslar sertifika almak için enaz 5 yada 10 mesaj gerektiğini yazmişlar. ben soyliyim 5 mesaj yeterli bir sertifika indirmek için.her mesaj 1 coin dir ve sertifikayi 5 coin e alabilirsiniz.eğer coin yoksa indiremezsiniz cer dosyasini. hata verecektir indirmek isteyince.
arkadasim ayrica sertifika almak demek programi full kullanacagın anlamina gelmez. sadece o programi cep telefonuna yukleyebilecein anlamina gelir yani. c.r.a.c.k. gerekecektir gene.
hayırlı olsun dostumbeyler sertifikamı bugün aldım.. emeği geçen herkese teşekkürler.....
key dosyasinin sifresi icin 0123456 veya 000000 kullanabilirsin.bilen yok mu key file sifresini??
ne yazmamiz gerek??
sende inşallah alırsın sertifikayı mesaj numaranı ii takip etbozkurt dostum çok sağolasın inş alıcam sertifikayı.tekrar çok sağol
msj numaramı biliyorumda bu takip olayı nası olucak arkadaslar bilgi werirmisiniz pek anlamadım link felan werin birde werilmiş yada werilen sertifikaları nerde görücez :S şimdiden thanx
umarım öledir en kısa zamanda sertifikanı alma dileği ile...arkadaşlar bu siteden ben de sıraya girdim ama herhangi belirli bir gün sayısı var mı? ben ayın 4 ünde vermiştim imei numara mı ama hala verdiğim tarihi ve yeni yeni eklenen günlük tarihleri kontrol ediyorum hala imei numaramı o listelerde göremiyorum. garanti olsun diye hergün eklenen listelerin içinde arıyorum ama hala yok. size kaç günde çıktı bu cer dosyası ? ben mi acele ediyorum acaba yada yanlış bir yerimi takip ediyorum.
siteden anladığım kadarı ile bizim hangi nolu mesajla yazdığımız önemli değil mesela benim 64 ama işlemi tamamlanan imei numaralarını ilk girilen sayfada tarih tarih yayımlıyorlar ve anladığım kadarı ile hangi gün yaptılarsa o günkü tarih ile yayımlıyorlar.
Şimdi birkaç soru sorayım;
1- bizim açtığımız mesajın numarasının önemi nedir?
2-eğer işlemi tamamladılarsa benim dediğim yerdeki tarihlerin altından mı takip edeceğiz?
zaten bu ikisi arasında karmaşa var. eğer tarihlerin altından verilen işlemi tamamlanmış noların içinde bizim numaramız varsa altında verilen dosyayı indireceğiz. tabi eğer bu şekilde ise benim açtığım mesaj numarasına ne gerek var? eğer bunun dışında birşey varsa ve ben yanlış yapıyorsam lütfen açıklarsanız sevinirim.
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
mımm şimdi verdiğin resimden anladım bu mesaj numarası olayınıtamam. örnek resimdeki tarih 18.03 ve mesaj numarasına göre hangi 18.03 tarihinde olduğunu bulmak adına kolay olsun diye....tamam şimdi oldu... ve ben de yeni bir serinin içerisine açmışım herhalde. mesaj numaram 64 olduğuna göre ya başka bir yerde arayacağım yada onlar yeniden başlayan bu seriye geçtiklerinde cer dosyasını edineceğim....şimdi biraz daha iyi oldu anlama adına çok teşekkürler
arkadaşlar bu siteden ben de sıraya girdim ama herhangi belirli bir gün sayısı var mı? ben ayın 4 ünde vermiştim imei numara mı ama hala verdiğim tarihi ve yeni yeni eklenen günlük tarihleri kontrol ediyorum hala imei numaramı o listelerde göremiyorum. garanti olsun diye hergün eklenen listelerin içinde arıyorum ama hala yok. size kaç günde çıktı bu cer dosyası ? ben mi acele ediyorum acaba yada yanlış bir yerimi takip ediyorum.
siteden anladığım kadarı ile bizim hangi nolu mesajla yazdığımız önemli değil mesela benim 64 ama işlemi tamamlanan imei numaralarını ilk girilen sayfada tarih tarih yayımlıyorlar ve anladığım kadarı ile hangi gün yaptılarsa o günkü tarih ile yayımlıyorlar.
Şimdi birkaç soru sorayım;
1- bizim açtığımız mesajın numarasının önemi nedir?
2-eğer işlemi tamamladılarsa benim dediğim yerdeki tarihlerin altından mı takip edeceğiz?
zaten bu ikisi arasında karmaşa var. eğer tarihlerin altından verilen işlemi tamamlanmış noların içinde bizim numaramız varsa altında verilen dosyayı indireceğiz. tabi eğer bu şekilde ise benim açtığım mesaj numarasına ne gerek var? eğer bunun dışında birşey varsa ve ben yanlış yapıyorsam lütfen açıklarsanız sevinirim.
teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
mımm şimdi verdiğin resimden anladım bu mesaj numarası olayınıtamam. örnek resimdeki tarih 18.03 ve mesaj numarasına göre hangi 18.03 tarihinde olduğunu bulmak adına kolay olsun diye....tamam şimdi oldu... ve ben de yeni bir serinin içerisine açmışım herhalde. mesaj numaram 64 olduğuna göre ya başka bir yerde arayacağım yada onlar yeniden başlayan bu seriye geçtiklerinde cer dosyasını edineceğim....şimdi biraz daha iyi oldu anlama adına çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?