Symbian OS9 Programları Sertifikalama İşlemi (Yeni-Maxicep Farkıyla)

Sponsorlu Bağlantılar

mete----

Üye
Banada Hala Gelmedı Gonderıyosan Gonder

buraq24

buraq24

Üye
yaw üyelik alamadım ya deli olcam

cankanyan

Üye
allah aşkına ben 1 hafta etti daha başaramadım kıyıtta yapıyorum para etmiyor

tancakir

Üye
ozan kardeş söyleyecek kelime bulamıyorum. harika bir özet olmuş.
ellerine sağlık yalnız şu symbiansigned.com' a bir türlü üyeliğimi yapamadım. yardımlarınızı bekliyorum

Tropicana

Üye
simdi dediklerini harfiyen yaptim , fakat hala mobiola programi hata vermekte , neden acaba ?
pcye kurduyum trial period experied dior ???

Anıl Umut

Emekli Yönetici
çol teşekkür ederim

tancakir

Üye
ozan kardeşime tekrar ellerinesağlık der verecek olduğum mailden tüm arkadaşlar cer dosyasını almak için siteye kayıt yapabilirler [email protected] 3308nehir

--------------- Ekleme ---------------

özür dileyerek şifreyi düzeltiyorum. [email protected] 33080nehir

xyankeex

Üye
Eyw kardes ya sonunda yapabildim:)

corsair

Üye
Ellerine sağlık kardeşim. Eyvallah.

KUZEWE

Üye
yaw konuyu okudum ama halal bişi anlamadım bunu yapmamızın nedeni ne ki bu işlem ne gibi avantajlart sunucak bize acıklarsan biraz
cok sagol

yagizsencer

Üye
waay annasını yhaaa wallahaa helal olsun yhaaa...10 Numarasın kardeş

KUZEWE

Üye

New Open Signed Developer Certificate request

File is not valid .csr file

There are several reasons why requesting a Developer Certificate could result in a failure. Please check the following:
  1. For Symbian OS v9, the binaries in the SIS file do not use any Phone Manufacturer approved capabilities that have not been signed for previously.
  2. Ensure that the number of IMEIs supplied in the .csr does not exceed the mandated limit.
  3. If the Developer Certificate Request (.csr) file was created using your Publisher ID, then ensure that your Publisher ID has not expired . Double click on the Publisher ID to verify this.
  4. If the .csr was generated using your Publisher ID, the correct associated Publisher ID key was supplied to DevCertCreate.
  5. The .csr was created using DevCertRequest.

uye de oldum proğramı yazınca bole bişi karşıma cıktı cevirmiedi yani nasıl olucak anlatımında karman corman bişi daha sade duzun anlatsan diyorum

Teknoloji16

Üye
kardeş nasıl pm atacaksın ne olur yardım et

echocum

echocum

Üye
Bu kada olur.. başka bişey demem

bozgun1905

Üye
teşeküür bilgi için birde cer dosyasına yardım etsen

--------------- Ekleme ---------------

yaw ben bu symbiansignede üye olamadım nsl edecez arkadaş??????:(

suu_26

Üye
arkadasim cok güzel anlatmissin.klavyene eline saglik ama kayit olamadim bi zahmet yardimci olurmusun özel yardim.csr dosyasini cikardim, ekolay dan iki tane email adresi actim ama su symbian signed e bi türlü kayit olamadim. e- kolay. netteki mail adresim - - cildiracam arkadasim aklimi kacirmadan yardimci olursan sevinirim.

aynen :( 2 gündür ugraşıyorum üye olamadım bi türlü [email protected] adresi aldım Cer" dosyası nı bana da yollıya bilirmisiniz şimdiden tşk

Nitrousee

Üye
Tüm MAXCEP Ailesinin yeni yılını kutlarım.....

kazim49

Üye
arkadaşim!!!! ben dogru mail'i buldum nasıl kayıt olunur bir turlu çözemedim...bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. uygulamalı olarak ya başka [email protected] buda mailim..

bozgun1905

Üye
çok sagol kardeş:oke:

cif_35

Üye
n95 356996014300510 im cer dosyası lazım

Üst Alt