beyler adam n8 beğenmiş ona göre yorum yapalım
1) farklı terimler flaş dosyalarını atıksız sıfırdan yüklemek için kullanılır imzalamak ayrı bi olaydır imzasız uygulamaları yüklemek için hack yaparsın hiç bi sorun olmaz forumda nerdeyse herkesinki hackli
2) garanti dışına çıkmaz garantiye verceğin zaman format atar verirsin feriştahı baksa anlamaz
3) uygulamalar ovi mağazadan indiriliyor fakat çoğu uygulama reklamlı yani bağlantı istediği için genelde sitelerde paylaşılıyor
4) boyut neyse odur sana yetecek bi hafıza kartı aldınmı bi sorun olmaz
5) swype programını ben türkçe kullanıyorum forumda var oldukçada kullanışlı![]()
diğer cevapların içimi rahatlattı tşk ederim 
rica ederim boyut olayınıda yanlış anlamışım ben nerdeyse her gece film atıp izliyorum bi sıkıntı olmaz kendin manuel olarak ayarlayabiliyorsun çoğunda tam ekran oluyor ama bazı videolar yandan az birşey kesik oluyor o da seçeneklerden halloluyorçok özür dilerim yanlış anladığım için =) teşekkür ederim ayrıcada aydınlattığın için
---------- Eklendi @ 14:19:33 ---------- Yazıldı @ 14:14:18 ----------
boyut derken kapladığı yeri kastetmemıştım. ekran boyutu olarak demek istedimdiğer cevapların içimi rahatlattı tşk ederim
![]()

rica ederim boyut olayınıda yanlış anlamışım ben nerdeyse her gece film atıp izliyorum bi sıkıntı olmaz kendin manuel olarak ayarlayabiliyorsun çoğunda tam ekran oluyor ama bazı videolar yandan az birşey kesik oluyor o da seçeneklerden halloluyor![]()
film nerden indiriyosun? 
çok özür dilerim yanlış anladığım için =) teşekkür ederim ayrıcada aydınlattığın için
---------- Eklendi @ 14:19:33 ---------- Yazıldı @ 14:14:18 ----------
boyut derken kapladığı yeri kastetmemıştım. ekran boyutu olarak demek istedimdiğer cevapların içimi rahatlattı tşk ederim
![]()
nokha alma bnice ıfon veyhut andrd al.
Bunlar olsa olsa o markaların çakma olanlarıdır herhalde
o dediklerini bi açıklar mısın kardeşim? ıfon ve andrd nedir ? Ve hangi dildeler neciler ne işe yararlar ??????????

anlamadım ki bazen sitelerde köşedeki reklamlarda çıkıyor iphone a5 onlardan falan heralde![]()

net bi site yok google amcaya soruyorum öyle atıyorum xx türkçe dublaj indir bakıyorum mp4 indiriyorum öyle denk geliyor yani hatırlamıyorum zaten çoğu film pcde var ama pcde izlemeyi sevmiyorum gece yatıyorum uykum gelmiyor kulaklığı takıp izliyorum güzel oluyor öyle dolby bizede gelseydi daha iyi olacaktıson bi sorufilm nerden indiriyosun?
![]()

oooh canım çekti şimdi bu arada film arayan varsa İmmortals kesinlikle tavsiye ederim ve mümkünse altyazılı izleyin harika bir film ben dolbyle tekrar izlicem telefonda izlemedim daha
net bi site yok google amcaya soruyorum öyle atıyorum xx türkçe dublaj indir bakıyorum mp4 indiriyorum öyle denk geliyor yani hatırlamıyorum zaten çoğu film pcde var ama pcde izlemeyi sevmiyorum gece yatıyorum uykum gelmiyor kulaklığı takıp izliyorum güzel oluyor öyle dolby bizede gelseydi daha iyi olacaktı![]()