NonaZayi
Üye
Symbian (N8) hakkında bolca soru..
haftaya N8 almaya karar verdiğimden dolayı aklıma takılan şeyler var.
1)flaslama kırdırma imazalama. bu terimler ne demek ve hepsiaynı şeymi?
2)flaslama kırdırma imzalama olayları garantidışına çıkartırmı telefonu?
3)bu symbianda androiddeki gibi bir market yokmu? neden uygulama ve oyunlar sitelerde paylaşılıyor marketten indirilemiyor mu?
4)telefona bir video film yada klip atcağımız zaman boyutu önemlimi yoksa telefon kendiliğinden ayarlıyormu boyutu?
5)swype diye bir program öğrendim ama hali hazırda türkçe desteği olup olmadığını anlayamadım.
biliyorum araştır diyeceksiniz ama araştırdım hepsini. 2010 2011 2012 yılındaki forumlarda gezindiğim için yeniler eskiler hepsibirbirine girdi ve kafam allak bullak oldu :S
1)flaslama kırdırma imazalama. bu terimler ne demek ve hepsiaynı şeymi?
2)flaslama kırdırma imzalama olayları garantidışına çıkartırmı telefonu?
3)bu symbianda androiddeki gibi bir market yokmu? neden uygulama ve oyunlar sitelerde paylaşılıyor marketten indirilemiyor mu?
4)telefona bir video film yada klip atcağımız zaman boyutu önemlimi yoksa telefon kendiliğinden ayarlıyormu boyutu?
5)swype diye bir program öğrendim ama hali hazırda türkçe desteği olup olmadığını anlayamadım.
biliyorum araştır diyeceksiniz ama araştırdım hepsini. 2010 2011 2012 yılındaki forumlarda gezindiğim için yeniler eskiler hepsibirbirine girdi ve kafam allak bullak oldu :S
.. bırakın hevesiyle bi kullansın kendisi karar verir zaten pişman olup olmayacağına ben mesela hiç pişman deyilim bugun olsun bugunde alırdım N8 ...