Symbian (N8) hakkında bolca soru..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
Symbian (N8) hakkında bolca soru..
haftaya N8 almaya karar verdiğimden dolayı aklıma takılan şeyler var.

1)flaslama kırdırma imazalama. bu terimler ne demek ve hepsiaynı şeymi?
2)flaslama kırdırma imzalama olayları garantidışına çıkartırmı telefonu?
3)bu symbianda androiddeki gibi bir market yokmu? neden uygulama ve oyunlar sitelerde paylaşılıyor marketten indirilemiyor mu?
4)telefona bir video film yada klip atcağımız zaman boyutu önemlimi yoksa telefon kendiliğinden ayarlıyormu boyutu?
5)swype diye bir program öğrendim ama hali hazırda türkçe desteği olup olmadığını anlayamadım.

biliyorum araştır diyeceksiniz ama araştırdım hepsini. 2010 2011 2012 yılındaki forumlarda gezindiğim için yeniler eskiler hepsibirbirine girdi ve kafam allak bullak oldu :S

WebStyle

WebStyle

Üye
Sorularınızı anlayabildiğim kadarı ile anlatmaya çalışacağım. Cihazınızı imzalamak veya hacklemek için illaki verileri silmenize ya da flash atmanıza gerek yok. Forumda bolca bu tür konular mevcut.

Flash atmak yada hacklemek cihazı garanti dışı bırakmaz hard formata bile gerek yok. Soft format attığınız taktirde cihaz orjinal gibi olur.

Nokia'nın kendi mağazası olan ovi mağaza mevcut. Oradan oyun,uygulama ve temalara erişebilirsiniz.

Boyut önemli değil zaten telefon hafızası 16gb bir çok filmi rahatlıkla alır.

Skype konusunda bilgim yok.

------

Bende size bir soru sorayım.. O kadar üstün cihazlar varken neden 1000 TL gibi bir rakama N8 almaya karar verdiniz acaba? Bence N8 alma konusunu 1 değil 5 kere daha düşünün derim. Artık bu saatten sonra kim ne derse desin N8 alınmaz. Ben elimden çıkartmak için uğraşıyorum daha..

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
aynen n8 alma bence 701 al

meletim

meletim

Üye
adam ne demiş siz ne diyorsunuz ya :) .. bırakın hevesiyle bi kullansın kendisi karar verir zaten pişman olup olmayacağına ben mesela hiç pişman deyilim bugun olsun bugunde alırdım N8 ...

• Beğen
Tepkiler: TheMadness ve .Murat.

Alperen Şuayb

Üye
701 al kardess

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Lumia 800 ' ü bekle bence .

ggokhan008

Üye
kardeşim n8 i tercih etme sebebin nedir kamera ise başka telefona bakma derim ama eğer güncelleme istiyorsan böyle kıvır zıvır la ilgileniyorsan alma ben aldım memnunum sadece bi iyileştirme güncellemesi gelsin gerisi yalan dostum :)

candost38tr

candost38tr

Üye
n8 medıa markette 850tl fıatına gore alınması gereken bır telefon.3 aydır kullanıyorum bir sıkıntı görmedim.belle guncellemesıyle dahada guzellestı telefon.gonul rahatlıgıyla gıt al sımdıden hayırlı olsun.olumsuz yazılara takılma telefonu bır kenara bırak kamerasi yeter.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sen bence nokia alma dostum :oke:

slant1111

slant1111

Üye
xperia serisine bi bak istersen.veya htc

atoubo

atoubo

Üye
Adam sizden telefon tavsiyesi istemiyor beyler sorularina cevap verebiliyorsaniz verin yoksa yorum yapmayin...n8 ilk ciktiğinda almistim gayet güzel telefondu her ozellik var telefonda kotulenecek bi tarafi yok telefonun

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
701 Al bencede.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
sorusunu arkadaş cevap vermiş zaten.arkadaşa pişman olmaması içn yardmcı olmaya çalşmşlar dğruda yapmşlar tartşma çıkarmaya gerek yok

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
cevaplar için çok teşekkür ederim. ama 701i beğenmedim hiç. isterse her şeyi 1saliselik hızla yapsın fark etmez. tipi bana uymayınca ben kullanamam o telefonu. bide filmin boyutundan kastım kapladıgı yer degılde ekran buyuklugu olarak demek ıstemıstım

---------- Eklendi @ 14:53:07 ---------- Yazıldı @ 14:49:34 ----------

samsung telefonları çok adi geliyor bana. s2 ye 1800tl vericem yok kamerası pembe cekecek yok vıdget yanması olacak yok ekran cızgı cızgı olacak. ben 1800 verıyosam telefon kusursuz olmalı. ve samsungun 300tl lik telefonuda 2000tl lik telefonuda aynı tip. bu samsung neden her telefonu aynı tıpte cıkarıor anlamıs degılım. zaten samsung ve nokıa harıcı baska marka asla istemem. 1000tl lık n8 karşısında samsungda galaxy 1 var. onunda flası yok bişey yok. samnsung stara andoıd koyup çıkarmıslar gıbı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaş son sözù söylemiş dağılın:)

NonaZayi

NonaZayi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş son sözù söylemiş dağılın:)

dalga geçmene gerek yok. ben bu konularda yeniyim. bilmediğim yada yanlış bildiğim birşey varsa düzeltebilirsin dalga geçmek yerine daha hayırlı olurdu bence

tandogucem

tandogucem

Üye
dalga geçmene gerek yok. ben bu konularda yeniyim. bilmediğim yada yanlış bildiğim birşey varsa düzeltebilirsin dalga geçmek yerine daha hayırlı olurdu bence

dalga geçmemiş zaten :)

doğruları söylemişsin. nokia n8 ccc sonsuza dek :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

ne dalgası arkadaşım dalga geçecek olsam başka şekılde yazardım yeni oldugun için bu tabiri bilmeyebilirsin.arkadaş doğruyu sôylemiş son noktayı koymuş anlamında kullanırız bu cümleyi:(

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Yanlış anlamışsın arkadaşım Engin abiyi.. Telefonda şekle önem veririm diyorsan çok kurcalamam güncelleme şu bu dersen n8 tam senlik cihaz

slant1111

slant1111

Üye
cevaplar için çok teşekkür ederim. ama 701i beğenmedim hiç. isterse her şeyi 1saliselik hızla yapsın fark etmez. tipi bana uymayınca ben kullanamam o telefonu. bide filmin boyutundan kastım kapladıgı yer degılde ekran buyuklugu olarak demek ıstemıstım

---------- Eklendi @ 14:53:07 ---------- Yazıldı @ 14:49:34 ----------

samsung telefonları çok adi geliyor bana. s2 ye 1800tl vericem yok kamerası pembe cekecek yok vıdget yanması olacak yok ekran cızgı cızgı olacak. ben 1800 verıyosam telefon kusursuz olmalı. ve samsungun 300tl lik telefonuda 2000tl lik telefonuda aynı tip. bu samsung neden her telefonu aynı tıpte cıkarıor anlamıs degılım. zaten samsung ve nokıa harıcı baska marka asla istemem. 1000tl lık n8 karşısında samsungda galaxy 1 var. onunda flası yok bişey yok. samnsung stara andoıd koyup çıkarmıslar gıbı

bide lumia serisine ve N9 a bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt