Symbian mı ? Androind mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
firtina.84

firtina.84

Üye
    Konu Sahibi
Symbian mı ? Androind mi ?
Sizce Hangisi Daha iyi ?

technicker

technicker

Üye
Android bir piyasa malıdır. Genel olarak herkese hitap eder. Popülaritesi vardır.
Symbian ise belirli bir kesime hitap eder . %90'ı kemik kullanıcıdır.Popülaritesi az olup ihtiyaç doğrultusunda tercih edilir.

ec038

Üye
40-50 sayfalık konum olsun millet kapışsın diye mi açtın arkadaş konuyu.. androide geçip mutsuzum diyen bir kişi bile görmedim ben.. hala symbian kullanıyorum ama devri bitti symbianın.. adam 4 çekirdeğe geçti daha ortalıkta çift çekirdekli symbian cihaz yok.. her ne kadar işlemci gücü istemiyor dense de kullanıpta kasılma takılma sorunundan geçilmiyo nokia nın çıkardığı cihazlar ilk başta... güncellemelerle adam ediyor.. 5800 ım vardı ordan biliom :)

firtina.84

firtina.84

Üye
    Konu Sahibi
Peki C6-01 mi daha iyi olur yoksa Android düzeyi düşük olanlar yani Fiyatı 500 ile 700 arasındakilerle kıyaslarsak hangisi iyidir ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hiç adil bi kapışma değil kardeş symbian la android değil de windows la android iyi olurdu.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
daha önce onlarca kez açıldı böyle konular? Onları incelesen ?

marist

marist

Üye
Android çıktı symbianın pabucu dama atıldı. :ehe

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
ihtiyaten android mecburen symbian :)

• Beğen
Tepkiler: kadem115
fLuke!

fLuke!

Üye
Symbian'ı severim ben.Rekabet zevkli oluyor androidli tellerle.

askisare

askisare

Üye
Android Linux tabanlı bir işletim sistemi oyüzden Symbian'la karşılaştırılacağını düşünmüyorum.

Bence Mobil işletim sistemlerinde Symbian iyi (: Bencee yani :D

themardinli

themardinli

Üye
Her türlü symbian kullanmayı bilmeyenlerin kuruntuları sadece... Symbian'ın neden çöktüğünü söyleyeyim mi size? OVİ market yüzünden yok OVİ kendini güncellemiyor filan bunların hepsi milletin symbian'ı kullanmayı bilmediklerini gösteriyor..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Her türlü symbian kullanmayı bilmeyenlerin kuruntuları sadece... Symbian'ın neden çöktüğünü söyleyeyim mi size? OVİ market yüzünden yok OVİ kendini güncellemiyor filan bunların hepsi milletin symbian'ı kullanmayı bilmediklerini gösteriyor..
:ah

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Soru mu bu rakamlar ortada tabiki android

msy2017

msy2017

Üye
siz nokianın symbianlı telefonlarıyla diğer markaların android telefonlarını karşılaştırıyorsunuz adil bir karşılaştırma olmuyor symbian kasıyor diyorlar sanki telefonlarda yüksek donanım var da symbian kasıyor gibi 5800 takılıyomuş donuyomuş aynı donanımlı android teller hiç mi kasmıyor yani.nokia yüksek donanım kullanmıyor symbian ne yapsın bana sorarsan symbian kullanıyorum android 4.0 tabletim var androidi dd ordan biliyorum gerçekten oyun uygulama çıksın diyorsan yüksek donanımlı android(en azından orta seviye üstü)al yok benim telefonun multimedya yönü iyi olsun şarjı iyi gitsin küçük oyunlarla yetinirim diyorsan symbianlı nokia almanı tavsiye ederim.yani android uygulama yönünden güzel ama symbian belle uygulama desteği kesilmiş gibi olsa da kullanılabilir.

aliosman166

aliosman166

Üye
katılıyorum birisi symbian öldü dedi ondan sonra kimse oyun ve uygulama yazmamaya başladı yoksa işletim sistemi gayet iyi.. s40 ve s60v5 için bir şey diyemiycem ama s^3 çok iyi ölmedi oyun yazılımcılar ve uygulama yazanlar duysunlar bunu bize de destek versinler !

jeandark1713

jeandark1713

Üye
msy2017

msy2017

Üye
symbian mı android mi gibi sorulduğuna göre hala symbian almayı düşünebilecek insanlar var demektir ikisi de alınıyorsa rekabet de vardır öte yandan haklısın android kullanımı baya arttı rekabet azaldı

doctorrr

doctorrr

Üye
90 ların teknolojisiyle artık biryere varılmıyor yeni şeyler üretmek ve onu destekleyip iyi pazarlamak gerekiyor :spr ayrıca tüm dünyada symbiana karşı bir önyargı oluştu (s60v5 sağolsun) artık bunu istediğin kadar yağla balla çıkmıyor bundan bişey :ah he bide nokia sağolsun arm11 i (arm tarafından klasikler :o kategorisine konulmuş yeni öğrendim) bi türlü symbian cihazlarda kullanmaktan vazgeçmedi e mal ortada tabi tarayıcıda adam olmuyor bi türlü işlemciden ötürü :ah e belle ile adam edilmiş olabilir fakat işte bir kez imajı sarsılınca...artık symbian çoğu kullanıcının isteklerini karşılamıyor :(

themardinli

themardinli

Üye
Bence Nokia'nın hakkının yenilmemesi lazım diye düşünüyorum. Sonuçta bizlere ilk akıllı telefonu, ilk işletim sistemli telefonu sunan şirket. Size ilginç birşey söyleyeceğim symbian ile ilgili. İOS ve Android'de bulanan uygulamaların %80i istenirse symbian alt tabanında yazılabiliyor. Ama uygulama üreticisi yok Nokia o konuda sıkıntılı ne yazık ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt