ihtiyaten android mecburen symbian![]()
Her türlü symbian kullanmayı bilmeyenlerin kuruntuları sadece... Symbian'ın neden çöktüğünü söyleyeyim mi size? OVİ market yüzünden yok OVİ kendini güncellemiyor filan bunların hepsi milletin symbian'ı kullanmayı bilmediklerini gösteriyor..

katılıyorum birisi symbian öldü dedi ondan sonra kimse oyun ve uygulama yazmamaya başladı yoksa işletim sistemi gayet iyi.. s40 ve s60v5 için bir şey diyemiycem ama s^3 çok iyi ölmedi oyun yazılımcılar ve uygulama yazanlar duysunlar bunu bize de destek versinler !Her türlü symbian kullanmayı bilmeyenlerin kuruntuları sadece... Symbian'ın neden çöktüğünü söyleyeyim mi size? OVİ market yüzünden yok OVİ kendini güncellemiyor filan bunların hepsi milletin symbian'ı kullanmayı bilmediklerini gösteriyor..
Symbian'ı severim ben.Rekabet zevkli oluyor androidli tellerle.
ayrıca tüm dünyada symbiana karşı bir önyargı oluştu (s60v5 sağolsun) artık bunu istediğin kadar yağla balla çıkmıyor bundan bişey
he bide nokia sağolsun arm11 i (arm tarafından klasikler
kategorisine konulmuş yeni öğrendim) bi türlü symbian cihazlarda kullanmaktan vazgeçmedi e mal ortada tabi tarayıcıda adam olmuyor bi türlü işlemciden ötürü
e belle ile adam edilmiş olabilir fakat işte bir kez imajı sarsılınca...artık symbian çoğu kullanıcının isteklerini karşılamıyor