Uruloki
Üye
işte bahsettiğim gibi kendilerini haklı çıkaran bir açıklama geldi. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.
haksız olduğumuzu düşündüğümüz bir değişikliği neden yapalım. Biz geçen hafta açılmış bir sitemiyiz, tabi ki haklılığımızı savunacam. Forum anasayfasındaki değişikliklerin tamamı bu değil. Düzenlemeler devam edecek, şuanki haliyle kalmayacak forum anasayfası. Daha fazla teknik bilgiyi Ozan sizlere açıklayacaktır. Konuyu kapatıyorum ancak sizi susturmak için değil, propaganda yapılmasının önüne geçmek için 
Ortalığı karıştırmaya calisan arkadaslar da var, huzursuzluk yaratmak isteyenler de.
Bu konuda gerçekten oldukça şaşırdım. Fanatikliğe ve mantıksızlığa hiç gerek yok arkadaslar
Sitemizde her isletim sistemine ayrı bir alan ayıracağız, mantık bu.
Android Ice Cream Sandwich, Android Jelly Bean diye farklı kategoriler mi açıyoruz ? Açmıyoruz bile. Ancak symbian a v3 v5 s^3 gibi birçok farklı sürüme ait kök kategori açtık zamanla ve forum ana sayfasında oldukça fazla yer kaplamaya basladı. Örnegin symbian v5 kullananlar birçok kendileri ile alakasız diğer symbian kategorilerini görmek zorunda kalıyorlar.
Kategorileri kaldırmadık, birleştirmedik, arşive almadık veya alt kategori mantıgını bitirmedik. Herşey aynı. Mantıklı olarak düşünün; symbian ile alakalı herhangi bir konuya, bir foruma, bir kategoriye girmek için yapmanız gereken sadece +1 tık daha fazla.
Niye sitede daha derli toplu ve düzenli bir yapı olusturmak adına +1 tık fedakarlığı yapmayalım ki ? Niye bencil düşünelim ?
Konuda çok sağ duyulu symbian forumlarında aktif arkadaslar da görüyorum ama bir yandan bencil düşünen, forum düzeninden habersiz sadece kendi kullandığı sistemin elinin altında olmasını isteyen arkadaslar da görüyorum ve üzüldüm
Meego ile Maemo nun oraya alınması daha oturmus bir düzenin veya planın parçası degil onu belirteyim, aynı sekilde modifikasyon ve cfw bölümlerinin de.. Yeni düzen içerisinde, belli baslı kaydırmalar ve yerlesimler yapıyoruz, meego ile maemo denemeydi orada birlestirebilir miyiz diye ama vazgeçtik o diğer sistemlerde olacak, ancak cfw ile sistem modifikasyon bölümleri symbian ile alakalı oldugundan orada bir arada toplu sekilde kalacak.
Ayrıca unutulmaması gereken bir konu var ki, Symbian ın gücünü ve değerini çok iyi biliyoruz, kimse aksini düşünerek gereksiz polemik yapmaya calismasın. Şu anda, tüm isletim sistemlerinin üstünde, sitenin en basındaki işletim sistemi kategorisi Symbian dır !
Konuda sadece yerleşim önerilerini dikkate alıcam.
Tesekkurler
Tepki gösterecek birşey yok ki bölüme ve konulara müdehalemiz sıfır aksine forum ana sayfasında daha derli toplu görünecek herşey sadece 1 click fazla yaparak bunu saglamıs olacaksınız.Ben symbian konusunda cok duygusalim cfw falan bilen bilir... ama ben hic tepki gostermedim biraz abartilmis hic farketmez her turlu iyi bence
Öneriler için teşekkürler dikkate alacağızMeego&maemo ile symbian bolumlerinin yeri degisebilir. Bada os bolumune tizen os entegre edilip ana baslik yapilebilir. Meego&maemo bolumune sailfish entegre edilebilir. Ubuntu os bolumu acilabilir firefox os bolumu kucuk bir baslik olarak eklenebilir
Lutfen bilgilendirmeleri duzgunce okuyunHerseyi gectimde bunu Symbian icin yapiyorsaniz diger isletim sistemleri icinde yapin (Android,IOS vb...) Yok yani hala kullanicisi fazla bir isletim sistemini niye bu kadar dar bir alan ayiriyorsunuz? Oldu diye mi? Olse bile hala kullanicisi fazla....
Lutfen bilgilendirmeleri duzgunce okuyun