Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. buna da baktım 1kb bi uygulama onu diyor dimi

- - - Eklendi - - -

ben anlatılanları bi kağıta yazayım başlayım yapamazsam tlfnu bozarsam yardmcı olurmusun

olurum tabi telefon bozulmaz korkma

eagleq

Üye
Merhaba,
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim.
1. madde yazan işlemi gerçekleştirebilmek için X-Plore programı ile işlem yapmak gerekiyor ama yüklemek istediğimde süresi geçersiz sertifika diye bir hata alıyorum. Bunun için bir çözüm var mı?

Not: Cihazım E6 Belle Refresh v111.140.0058

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Merhaba,
Öncelikle emeğiniz için teşekkür ederim.
1. madde yazan işlemi gerçekleştirebilmek için X-Plore programı ile işlem yapmak gerekiyor ama yüklemek istediğimde süresi geçersiz sertifika diye bir hata alıyorum. Bunun için bir çözüm var mı?

Not: Cihazım E6 Belle Refresh v111.140.0058

Ayarlardan yükleme ayarlarına gir ve Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' olarak değiştir.

Tekrar yüklemeyi dene...

karabay1905

Üye
nokia 500 symbian belle refresh var olmadı herşeyi yaptım :(

eagleq

Üye

Ayarlardan yükleme ayarlarına gir ve Yazılım yüklemeyi 'Tümü', Çevrim içi sertifika kontrolünü 'Kapalı' olarak değiştir.

Tekrar yüklemeyi dene...
Dediğiniz şekilde ayarlıydı. Birkaç deneme daha yaptım olmayınca internetten X-Plore versiyonlarına bakarak farklı bir versiyon indirdim (x-plore_s60_3rd_1_58) . Bu versiyon yüklendi ve hack işlemini başarıyla tamamladım.
Teşekkürler..

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Dediğiniz şekilde ayarlıydı. Birkaç deneme daha yaptım olmayınca internetten X-Plore versiyonlarına bakarak farklı bir versiyon indirdim (x-plore_s60_3rd_1_58) . Bu versiyon yüklendi ve hack işlemini başarıyla tamamladım.
Teşekkürler..

Hayırlı Olsun...

metinoktaybeyaz

Üye
rom patch daki iki şıkta yeşil yanıyor. overlock indirdim ugnised yükledim olmadı. Gvenilmeyen sağlayıcı falan diyor bi yardım etseniz. c6-01 . Bİe abiim telefın bu bir kaçgündür kafayı yemiş. klavyede yazıyı yazıyom,cümleyi bidirdikten snra ekranda yavaş yavaş yazıyor. sotun nedir acaba? Bende overlockla işlemciyi biraz hızlandıratım dedim oda aolmadı zaten

Emrgncy

Emrgncy

Üye
rom patch daki iki şıkta yeşil yanıyor. overlock indirdim ugnised yükledim olmadı. Gvenilmeyen sağlayıcı falan diyor bi yardım etseniz. c6-01 . Bİe abiim telefın bu bir kaçgündür kafayı yemiş. klavyede yazıyı yazıyom,cümleyi bidirdikten snra ekranda yavaş yavaş yazıyor. sotun nedir acaba? Bende overlockla işlemciyi biraz hızlandıratım dedim oda aolmadı zaten

Link'i tıkla ve zip dosyasını x-plore yardımıyla aç

installserverS^3.zip dosyasının içindeki installserver.exe dosyasını x-plore ile C/sys/bin klasörüne at,
installserver RP+ v1.7.zip dosyasının içindeki dosyayı da yine x-plore ile C:/patches klasörüne at
Telefonu tekrar başlat ve rompatcher uygulamasını çalıştır, içinde artık üç yama olacak üçünüde aktif et..

Artık hack işleminin sorunsuz çalışması lazım...

metinoktaybeyaz

Üye
tamam olduğ saol tşderim . bide overlock tam kurdum ama hiçbir yerde yok nereye kurmuş bilmiyom ;) ;)

Emrgncy

Emrgncy

Üye
tamam olduğ saol tşderim . bide overlock tam kurdum ama hiçbir yerde yok nereye kurmuş bilmiyom ;) ;)

Eyvallah...

Overlock konusunda bilgim yok ama bildiğim tek şey overlock uygulamalarının sahte olduğu ve telefonun hız veya performansına bir katkısı olmadığıdır.

Onun yerine x-clear yükleyip sistem temizliği yap ramblow ile de ramı rahatlat....

eagleq

Üye
Merhaba,

Nokia E6'yı hacklemiştim ve birçok uygulamayı rahatlıkla kurdum. Bugün kurmak istediğim programlarda (Zene Music Player v1.2 ve folderplay v1.18.23 belle unsigned) sertifika hatası vermekte.
Install Server RP+ ve Open4AllRP+ aktif. Format atmadan yeniden mi hack yapmam gerekiyor?

alperan900

Üye
Çok teşekkürler başarılı sonuç verdi..:)

• Beğen
Tepkiler: uribaju
osmnet

osmnet

Üye
Az kalsın umutlarım tükeniyordu hacklıyemiyecegım diye :D Teşekkür ederim

redline2525

redline2525

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: uribaju

sanal_game

Üye
sertifika hatası uygulama saglayıcınızla gorusun yardım lutfen :(

- - - Eklendi - - -

sertifika hatası uygulama saglayıcınızla gorusun yardım lutfen :(

- - - Eklendi - - -

hallettım tesekkurler yukluyorum e6ya sayenızde programları cok tesekkurler :)

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu düzenledim ve basitleştirdim yapamayanlar tekrar deneyebilir :pc:

izzetbatur

izzetbatur

Üye
kardeşim bende C:/sys var ama /bin yok ? nereye atacagım ? formatladım teli. Yani hackleme işlemini yine deneyeceğim

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim bende C:/sys var ama /bin yok ? nereye atacagım ? formatladım teli. Yani hackleme işlemini yine deneyeceğim
1.sayfadakini aynen kopyalıyorum bunu dene istersen
Eğer"C:\sys\bin" klasörünü göremiyorsanız önce Rom Patcher programından Open4All patchini etkinleştirmediyseniz etkinleştirin.Daha sonra X-plore programına girip ayarlardan dili Türkçe olarak ayarlayıp (Menu>Tools>Configuration>Language bölümüne gelip oradaki yana geçiş tuşuna basarak Türkçe dilini bulup seçin.) "Gizli dosyaları göster","Rom diskleri göster","Ram diskleri göster" ve"Sistem dosyalarını/klasörlerini göster" seçeneklerine basın.Yani ayarlar resimdeki gibi olsun;

Daha sonrada telefonu yeniden başlatın.

Üst Alt