arkadaşlar belle refresh kullanıpta bu yöntemle hackleyebilen varsa buradan beni bilgilendirsin
Install Server RP+ v1.7 yama ile hack sorunsuzca oldu, telefon C7.

ınstalserver 1.7 i nerye atıoruz ordan symbia 3 instalni indriomuyuz yoksa bunu 1.7 ymi atıoruz sadece
Arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmisiniz tüm yorumları okudum ama gene de pek işim yürümedi:
Telefon N8
hepsini kuruyorum ama mobile security de Quarantine list 'de hiçbişey yok no data yazıyor onu da geçtikten sonra, RomPatcheri açınca direk bir uyarı yazısı çıkıyor:
C:/sys/bin/Patcher*.ldd Not Found diyor
yani anlayacağınız x-plore de de installer i kopyalamaya çalıştığım da sys dosyasına gitmiyor çünkü bin dosyası yok
yardımınızı bekliyorum şuan
Uribaju kardeş merhaba, öncelikle konu süper bir şekilde anlatılmış, daha iyisi olamazdı, bu nedenle öncelikle teşekkür ederim. Şimdi gelelim benim meseleye, benim teli flash atarken hackli core dosyası ile flashlamıştım. Bugüne kadar tüm signed ve unsigned uygulamaları sorunsuzca yükledim, lâkin hiç private klasörüne bakmamıştım, ihtiyaçta olmamıştı. Konuyu inceleyince tüm sürücülerdeki private klasörünün içerisinde hiç bir şey görünmüyor. Sanki open4all yaması yok gibi. Acaba diyorum bu işlemleri bendemi yapsam, zira dediğim gibi tele her uygulamayı yüklüyorum, hackli olmasa yüklenmez. Aklıma tek şey geliyor core içine sadece installserver yaması atılmış galiba ??? Yinede hacklesem mi acaba ...
teşekkür ederim kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.bence sende hack var.yani private klasörünü görememe nedenin x-plore ayarlarında, gizli klasörleri göster,ram rom göster seçeneklerini etkinleştirmemiş olmandan kaynaklanıyor diye düşünüyorum eğer bunlar etkin olduğu halde durum aynıysa bence sadece installserver 1.7 yi rompatcherin kurulu oldugu dizinden patches klasörünü bularak içerisine kopyala sonra rom patcherı açıp onu aktif et openforall yaması yoksa eğer onu da bulup aynı klasöre at ve programdan uygula ve bunları oto'ya al.umarım işe yarar olmazsa yaz tekrar farklı yollar deneriz
telefonun hacklandigini nereden bilecegiz bir resim eklermisin hacklenmeden önce ve hacklendikten sonra
- - - Eklendi - - -
Hack yaptım ama telefonumun hacklenip hacklenmediğini nasıl anlayabilirim?: Forumdan herhangi bir unsigned olan uygulama veya oyun yükleyerek hack işleminin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğini kolayca anlayabilirsiniz.
Telefonumu hackledim.Hacki sadece gerektiği zamanlar nasıl kullanabilirim? : Dosyalar bölümünde de varolan Rom Patcher uygulamasına girip openforall ve installserver yamalarını etkisizleştirdiğiniz zaman yani Kırmızı (X) yaptığınızda telefonunuzu hacksizmiş gibi kullanabilirsiniz.
butun hepsini yapmama rağmen olmadı neden boyle oldu soylermisiniz..???????????????????
ewet attım telım belle refresh onu atmadım atınca olur mu ??
C/sys/bin klasörüne telefonuna uygun installserver dosyasını attın mı?
Ayrıca telefonun belle veya belle refresh ise C/patches klasörüne install server RP+ 1.7.rmp dosyasınıda atman gerekli...
C/sys/bin klasörüne telefonuna uygun installserver dosyasını attın mı?
Ayrıca telefonun belle veya belle refresh ise C/patches klasörüne install server RP+ 1.7.rmp dosyasınıda atman gerekli...
- - - Eklendi - - -
Arkadaşım bu dediğin dosyaları nereden bulacağız. Sabahtan beri arıyorum bulamadım.
installserver dosyası ve rp v1.7 dosyası !!! Lütfen yardım edin.
bir de ayrıca başka bir sitede üç tane idd dosyası vermişler bunları "uda.fpsx” sys/bin içine atmamız söyleniyor. Hangisini yapacağımı şaşırdım. Niye kimse detaylı anlatmıyor aptala anlatır gibi.