ne demekarkadaşım çok sağol bu 3 deneyişim sonunda oldu ilk ikisinde dikkatli okumamışım![]()
elimden geleni yapıyorum konuyu sık sık güncelliyorum hata yapmanıza neden olacak tüm ayrıntıları konuya eklemeye çalışıyorum siz yeterki dikkatli okuyun
anlamadığınız yerleri de burada sorun.olduki ben cevaplayamazsam illaki cevaplayan çıkar merak etmeyin.Arkadaşım mobile secury yüklenmiyor ? hata veriyor neden

önemli bir soru soracam
Eklenmiş dosyalardaki "SymbianHack" rar dosyasını indirin.İçerisinden çıkan "tmquarantine" klasörünü eklenmiş dosyalarda verilen "[MaxiCep] X-plore BELLE FP1 (Signed).sisx" yardımıyla zipten herhangi bir yere çıkartın ve onu C sürücünüzün kök klasörüne atın.Zip halinde değilde klasör olarak atın.
demişsinde ben bu tmquarantine dosyasını telefonun hafıza kartından direk olarak atsam hiç bir saat telefonda çıkarmaya uğraşmasam olmaz mı?

Zaten öyleama olmuyo
bileşen hatası falan diyo
ya bn ne zaman niyet etsem olmuyo arakadaş !
Hiç bir antivirüs yok , evet suitteen yükledim
Senin iş gerçekten karışık...?denilen herşeyi yaptımda şimdi olup olmadığını nasıl anlayabilirim
peki bu hack yapmak için indirdiğim dosyaları silsem ne olur ?
ya şımdı unsıgned buldum bıtane yukledım sertıfıka sorunu falan vermedı hiç yüklendi sorunsuz programın üstüne tıkladım sonra açılmadı program hack yapamamışmıyım yanı