Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
yeni 13. güncelleme belle de dahili bileşen hatası veriyor hiç bir antivirüs de yuklu degil ve hiç bir zaman da yuklenmedı

- - - Eklendi - - -

yeni 13. güncelleme belle de dahili bileşen hatası veriyor hiç bir antivirüs de yuklu degil ve hiç bir zaman da yuklenmedı

13. güncelleme derken fp2 falan mı?

helppo

helppo

Üye
maelesef olmadı:ağlarım:

the_imamss

Üye
Arkadaşlar Nokia 701 v112.010.1401 nokia belle FP1 de sorunsuz kurdum çalışıyor

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar nokia 701 telefonumu FP2 113.010.1506 versiyonuna güncelledikten sonra uribaju
arkadaşımızın yöntemiyle dahili birleşen hatası aldım. bu linkten tekrar hack işlemini gerçekleştirdiğimde sorunsuz bi şekilde hallettim.bilgilerinize

sado_27

sado_27

Üye
603 fp2 de işe yaramıyor nezaman hacklıyacagız bu tefonu yaw :( :(

besteci2

Üye
ben c7 kullanıyorum Ne yaptıysam hack işlemini yapamadım sürekli sertifika hatası diyor Ne yapacağını bilmiyorum bi yardım lütfen

dertlii111

Üye
kardeş denedim valla oldu nokia 5230 da denedim oldu hemde hemen çalıştı :)

yaman800

Üye
daha bugün ilk deneyişte yaptım çok saol kesin çalışıyor

ucantcme

ucantcme

Üye
arkadaşlar quarantine list boş no data yazıyo. C:/tmquarantine'yi yaptım ama olmuyo. Tel c601 belle refresh

nationalist36

Üye
helppo

helppo

Üye
ben önce norton hackle yaptım sonra ne aksilikse hacki silmişim
tekrar tekrar hacklemeye çalıyorum olmuyor hard format atıyorum olmuyor ovi suite güncelleme yapıyorum yine olmuyor bu işte ters giden ne anlamıyorum bana yardım ederseniz çok sevirim:ağlarım:

egelazz

Üye
yaw helal olsun size valla bu kadar olur:d ne zamandır deniyordum ancak yaptım sağolun var olun

• Beğen
Tepkiler: uribaju
beysketbol

beysketbol

Üye
Anlatım güzel fakat InstallServer kısmında takıldım telefonum için gerekli olan dosayayı sys/bin içine kopyaladım ama yüklemeye çalıştığımda no viewer found hatası alıyorum :/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Anlatım güzel fakat InstallServer kısmında takıldım telefonum için gerekli olan dosayayı sys/bin içine kopyaladım ama yüklemeye çalıştığımda no viewer found hatası alıyorum :/

Neyi yüklerken alıyorsun o hatayı?

- - - Eklendi - - -

ben önce norton hackle yaptım sonra ne aksilikse hacki silmişim
tekrar tekrar hacklemeye çalıyorum olmuyor hard format atıyorum olmuyor ovi suite güncelleme yapıyorum yine olmuyor bu işte ters giden ne anlamıyorum bana yardım ederseniz çok sevirim:ağlarım:

Fp2 güncellemesi yaptıysan bu metod işe yaramaz.

ARTHUR0677

Üye
Öncelikle ilk sayfadaki herşeyi tek tek okudum. Kullandığım telefon N8. Önce xplorer ı kurdum.Ayarlardan türkçe yaptım.Ardından gösterildiği gibi sistem dosyalarının kutucuklarını işaretledim. Ardından rom patcher ı attım kurdum çalıştırdım open4all ve diğer seçeneği yeşil yapıp auto konumunda çıktım. Sıkıntı şurda installserver dan N8 e uygun olanı, ki bu da server3 olarak geçenmiş listede, onu rar olarak atıyorum ancak telefon sms olarak görüyor !!! Winrar ı da yükleyip açmaya çalıştım ancak install server ı bulamadım tel.de.Bende rar'ın içinden direk uygun olanı pc de açıp o şekilde tel.e attım. Daha sonra explorerdan installserver3.exe yi bulup (recevied files a atıyor) kopyala deyip c:sys/bin içine taşı dedim. Buraya kadar bir yanlışlık varmı acaba. Şimdi tel hacklenmiş oldumu.Unsigned bir dosya attım ama kabul etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle şu rarlı installerserver paketlerini atma konusunda baya bir debelendim :))

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle ilk sayfadaki herşeyi tek tek okudum. Kullandığım telefon N8. Önce xplorer ı kurdum.Ayarlardan türkçe yaptım.Ardından gösterildiği gibi sistem dosyalarının kutucuklarını işaretledim. Ardından rom patcher ı attım kurdum çalıştırdım open4all ve diğer seçeneği yeşil yapıp auto konumunda çıktım. Sıkıntı şurda installserver dan N8 e uygun olanı, ki bu da server3 olarak geçenmiş listede, onu rar olarak atıyorum ancak telefon sms olarak görüyor !!! Winrar ı da yükleyip açmaya çalıştım ancak install server ı bulamadım tel.de.Bende rar'ın içinden direk uygun olanı pc de açıp o şekilde tel.e attım. Daha sonra explorerdan installserver3.exe yi bulup (recevied files a atıyor) kopyala deyip c:sys/bin içine taşı dedim. Buraya kadar bir yanlışlık varmı acaba. Şimdi tel hacklenmiş oldumu.Unsigned bir dosya attım ama kabul etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikle şu rarlı installerserver paketlerini atma konusunda baya bir debelendim :))

installserver3.exe yi c sys bin içine attıktan sonra rom patchera gelip aktifleştirdin mi?yaptığın işlemde bir sorun gözükmüyor ama sen bir de installserver 1.7 yi indir onu c>patches klasörüne at sonra rom patchera girip onu da aktifleştir ve auto yap yani 1.sayfadakiresimlerdeki gibi gözüksün

- - - Eklendi - - -

installserver dosyasını c sys bin 'e at sadece yüklemeye calısma ve installserver 1.7 yide c>patches klasörüne at sonra rom patchera girip bunları ve openforall ı etkinleştirip auto yap

lueyl

Üye
mobile securty yükledim telefonum sürekli resetlenmeye başladı telefona format atmadan nasıl silerim bu programı rehberimi kaybetmemem gerekiyor yada bilgisayardan rehberime ulaşabilirmiyim bir çare lütfen
telefonum nokia e6

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobil security'i hafıza kartına kurduysan, hafıza kartını çıkarıp dene istersen.

buko59

buko59

Üye
mobile security kurarken '' yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen'' hatası alıyorum :/

Emrgncy

Emrgncy

Üye
mobile security kurarken '' yüklenemiyor bu yerleşik bir bileşen'' hatası alıyorum :/

Fp2 ye güncellediysen bu konudan hack yapamazsın, sanırım hatayı da o yüzden alıyorsun...
fp2 ler için olan hack konusuna bak istersen BUYUR

Üst Alt