Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
ya ben 701 e söylediğin şekilde yaptım herşey tamam rompatcher de yüklü autoda yapıyorum ama yinede sertifika hatası veriyor bunun sebebi nedir acaba yardım ltfn

----------Eklendi @ 10:51:37 ---------- Yazıldı @ 10:09:47 ----------

ben bunların hiçbirisini yapmadan direk linkte verdiğin rompatcher i yükledim çalıştı ama sertifika hatası veriyor bence linkte verdiğin boş bir program sertifika hatası veriyor yine
701 de belle yüklü ve belle de denemedim. keşke önce tüm adımları yaptıktan sonra yorum yapsaydın. yapanların çoğunda çalıştı yapamıyosan bu senin sorunundur elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum herkese ama nedense kimse yorum yapmaya gerek görmüyo.. uslubunu düzelttirsen yardımcı olabilirim yoksa benden buraya kadar! (sadece senin için geçerli bu)

AHMED...

AHMED...

Üye
bi deneyim c6 yenı aldım muhakkak olacaktır teşekkurler

hakan_710

hakan_710

Üye
bi deneyim c6 yenı aldım muhakkak olacaktır teşekkurler
benm konuyu denerseniz mutlaka olacak ayrıca konudan oldu vaya olmadı diye yazarsanız arkadaşlarımıza yardımınız dokunur

• Beğen
Tepkiler: AHMED...
AHMED...

AHMED...

Üye
elbette sonucu yazarım denediğimde ben yeni aldım telefonu biraz acemilik yaşarım tabikide

----------Eklendi @ 14:12:02 ---------- Yazıldı @ 13:55:49 ----------

olmadı dostum Quarantine list içerisi boş çıkıyor dediklerini harfien yaptım daha önceki telefonum 5800 da kolaylıkla olmuştu yinede tşekkürler

hakan_710

hakan_710

Üye
elbette sonucu yazarım denediğimde ben yeni aldım telefonu biraz acemilik yaşarım tabikide

olmadı dostum Quarantine list içerisi boş çıkıyor dediklerini harfien yaptım daha önceki telefonum 5800 da kolaylıkla olmuştu yinede tşekkürler

http://www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/symbian-hack-572991.html
bu konudaki anlatımı yaptın dmi ? bi de *#0000# yaparak yazılım sürümünü kontrol edermisin. son sürüm yüklü olması gerek yani 25.007 değilse çalışmayabilir sen msj at ben yardımcı olurum sana gerekirse msn den ya da teamviewer dan

AHMED...

AHMED...

Üye
hallettim dostum eline koluna sağlık zahmet oldu teşekkürler

Mücahit G

Mücahit G

Üye
teşekkürler

serdar431

serdar431

Üye
c6-01 sorunsuz çalışıyor :) yalnız Birşey soracağım rompatcher için başka patchlar varmı?

Mücahit G

Mücahit G

Üye
E71 Sorunsuz

cemsidar

cemsidar

Üye
C7 Anna orjinal CF sorunsuz . . .
Saolasın dostum

----
Bir şey soracam tüm işlemleri tamamladıktan sonra room patcher ı silebilirmiyiz ? Yoksa sürekli kalması mı lazım ?

deepsezzz

deepsezzz

Üye
C7 bellede deneyen varmı illa hackli uda ilemi flashlayacaz telefonu

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
hacklendi ok çok sağol aga

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
hangi konudan yaptınız?
kendi konundan devam et istersen ;)

----------Eklendi @ 14:06:08 ---------- Yazıldı @ 14:05:31 ----------

C7 Anna orjinal CF sorunsuz . . .
Saolasın dostum

----
Bir şey soracam tüm işlemleri tamamladıktan sonra room patcher ı silebilirmiyiz ? Yoksa sürekli kalması mı lazım ?

silmesen iyi olur.

----------Eklendi @ 14:06:29 ---------- Yazıldı @ 14:06:08 ----------

hacklendi ok çok sağol aga
:rica:

----------Eklendi @ 14:07:19 ---------- Yazıldı @ 14:06:29 ----------

biryerde hata yapmış olmalısınız c6-01 telefonu olan başka arkadaşlarda sonuç olumlu

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
joe_cenk

joe_cenk

Üye
Teğmen kardeş kusura bakma öyle söylediğim için ama gerçekten çalışmadı söylediklerini harfiyen yerine getirdim ama sertifika hatası verdi. sonra verdiğin karantina dosyalarını denemeden yapayım dedim rompatcher direk yüklendi ama yine işlev görmüyor direk yüklediğim rompather dosyasınıda telefona hard format çektikten sonra yükledim verdiğin hac programı olmadan yükledi gözden geçirip tekra yardımcı olursan sevinirim çünkü çok ihtiycım var

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ya lınk acılmıyor bıdaha yukleyebılırmısınız

xinanux

Üye
Teğmen kardeş kusura bakma öyle söylediğim için ama gerçekten çalışmadı söylediklerini harfiyen yerine getirdim ama sertifika hatası verdi. sonra verdiğin karantina dosyalarını denemeden yapayım dedim rompatcher direk yüklendi ama yine işlev görmüyor direk yüklediğim rompather dosyasınıda telefona hard format çektikten sonra yükledim verdiğin hac programı olmadan yükledi gözden geçirip tekra yardımcı olursan sevinirim çünkü çok ihtiycım var

kardeş sen bayağı karıştırmışsın olayı şimdi rom patcher var bir de rom patcher lite version var,lite version direk telefona kurulur zaten fakat açtığında hata mesajı verir antivirüste onun patch dosyaları restore yapılarak çalışması sağlanır.Tam olan yani lite olmayan versiyonu direk olarak telefona kurulmaz antivirüste onun kurulmasını sağlayacak hack dosyası restore yapılır.Yani şunu diyorum hangi konudan aldıysan o rom patcherı oradaki anlatımları uygula.Buradan aldığın öbür konuda öbür konudan aldığın bu konuda olmaz umarım anlamışsındır.

aates38

Üye
arkadaslar elinize saglik ama vivaz proda mobile security programi kuruluyor ama acilmiyor bu sertifka alma olayinida denedim o da hayal oldu tam 1 hafta once kayyit yapmistim ama hala hazir degil

----------Eklendi @ 18:49:31 ---------- Yazıldı @ 18:48:03 ----------

lutfen bana bi cozum uretin arkadaslar bu sertifka yuzunden gidip android almak zorunda kalicam yada kayseride ypan tefoncu vs

Üst Alt