Symbian Hack için En Kolay Yöntem (S^3/Anna/Belle/s60v5/s60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
dediğin gibi de yaptım eser kardeş olmadı

maniaxteam

Üye
ya bilder bn yapamdım ya rompatcher açılırken \sys\bin\patcher*.LDD not found hatası veriyor tamam diyorum açıyorum hepsini seçip autoluyorum ama olmuyor

----------Eklendi @ 22:53:11 ---------- Yazıldı @ 22:52:25 ----------

telefonum c6-01 anna olup olmadığını bilmiyorum

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
tmm birader baştan yükledim oldu ilgin için teşekkür ederim:oke:. bişey daha sorucam belki çok oluyorum ama kusuruma bakma
bu yüklediğimiz romPatcheri geri silsem bişey olurmu? :hmmm

akyazılı54

Üye
bütün bunları telefon hafızasınamı yükleyeceğiz açıklarsanız memnun oluruz

özproman

özproman

Üye
Emeğine sağlık, N8 ok. sorunsuz çalışıyor.

fth189

Üye
x6 dada calıstı fakat mobile security programını kaldıramıyorum..kaldırmaya calıstıgımda telefon resetliyo kendini...????

xCrazy66x

Üye
Teşekkürler C7 Anna Sorunsuz:oke:

bafrali046

bafrali046

Üye
nokia c5 03 kullanıyorum x plore programını kurmak için seçtiğimde sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün die bi hata verdi yardımcı olurmusunuz lütfen

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
Eger signedleri sorunsuz yukluyosa cihaz sertifika derdi kalmiyodu dimi

0omer0

Üye
çooookkk teşekkür ederim emeğine sağlık telefon hacklendi nokia 5800 :) :) :)

jatvalca

jatvalca

Üye
benimki olmadı ya.Olmadığı gibi şimdi signed-unsigned uygulamaları bile yükleyemiyorum.Yardım edermisiniz acaba

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
nokia c5 03 kullanıyorum x plore programını kurmak için seçtiğimde sertifika hatası uygulama sağlayıcısıyla görüşün die bi hata verdi yardımcı olurmusunuz lütfen

signed olan bir dosya yöneticisi programı yükleyin bu yöntemi uyguladıktantan sonra unsigned uygulamaları yükleyebilirsiniz

bafrali046

bafrali046

Üye
signed olan bir dosya yöneticisi programı yükleyin bu yöntemi uyguladıktantan sonra unsigned uygulamaları yükleyebilirsiniz

uribaju ben o terimlerin ne anlama geldiklerini bilmiorum benim yapmak istediğim amatör bi şekilde telefonuma istediğim programı rahatlıkla kurmak başka istediğim bişe yok o terimler için biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim. :tşk:

ustura42

ustura42

Üye
arkadaşlar bu işlem bellede olmuyor. sistem dosyalarına girebiliyosunuz ama sertifikasız olan dosyaları yükleyemiyosunuz. en azından bende öle oldu.2 kere denedim olmadı.

• Beğen
Tepkiler: omerkun
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi

uribaju ben o terimlerin ne anlama geldiklerini bilmiorum benim yapmak istediğim amatör bi şekilde telefonuma istediğim programı rahatlıkla kurmak başka istediğim bişe yok o terimler için biraz daha açıklayıcı olursan sevinirim. :tşk:

kısacası bu yöntemle kuramayacağın program ve oyun kalmaz.unsigned imzasız demek signed ise imzalı

year_one_26

year_one_26

Üye
teşekkürler müdür 5235 te çalıştı keyfime diyecek yok şu anda :D

LORİEN

LORİEN

Üye
bende de c7 belle olumsuz

AnKaRaLi dıablo

AnKaRaLi dıablo

Üye
:tşk:bunla birlikte tam dört kere 5228 imi hacklemiş oluyorum:halay2: